REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Andriaus Rimiškio šeima (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Realybės šou „Kelias į žvaigždes“ nugalėtojo bei dainininko Andrius Rimiškio žmona Vaida antradienį mini ypatingą dieną. Moteriai suėjo 35-eri. 

9

Realybės šou „Kelias į žvaigždes“ nugalėtojo bei dainininko Andrius Rimiškio žmona Vaida antradienį mini ypatingą dieną. Moteriai suėjo 35-eri. 

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt moteris atskleidė, kaip ją pasveikino vyras, bei prabilo apie šiuos metus.

Moteris džiaugėsi, kad sveikinimų ir staigmenų sulaukė vos prabudusi: „Šeimyna nustebino ankstyvą rytą. Mergaitės dovanėles ruošė jau kurį laiką. Vyras sakė, kad jos pradėjo kurti ir daryti rankdarbius jau prieš porą savaičių.“

Tiesa, Andrius nepraleido progos parodyti savo romantiškos pusės ir ją pradžiugino įspūdinga dovana. „Vyras pasveikino gėlėmis ir juvelyriniu dirbiniu. Kadangi šiandien – antradienis, tikėtina, kad staigmenų dar gali būti visa savaitę“, – juokėsi ji.

Vaida sakė, kad šie metai itin sėkmingi: „Metai juda pozityvia, kryptinga linkme ir tik į priekį. Siekiai, norai ir svajonės pildosi.“

REKLAMA
REKLAMA

Minėdama savo gimimo dieną ji sau palinkėtų svarbiausio dalyko – sveikatos. „Palinkėčiau sau kuo daugiau šypsotis. Būti sveikai ir gyventi. Juk gyvenimas – tik vienas“, – šypteli ji.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar visai neseniai Vaida pasakojo apie savo pradėtą drabužių verslą. 

Ji sakė, kad jos kuriamais darbais domisi ne tik artimieji: „Pradėjus siūti ir parodžius savo rato žmonėms, sulaukiau palaikymo ir komplimentų, kas suteikė motyvaciją ir paskatino tik dar labiau kurti. Aišku, pradėjo prašyti pasiūti ir vaikams ir patiems draugams. Praktika, tikrai buvo reikalinga, padėjo tobulinti įgūdžius. Tačiau dabar, visą dėmesį skiriu vaikiškos kolekcijos kūrimui, bei darbams, kuriuos norėsiu greitu laiku pristatyti.“

REKLAMA
REKLAMA

Moteris atskleidė, kad ir jos vyras prašo, jog jį papuoštų. „Vyras paprašė švarko, dabar jau palto. Mergaitės sijonėlių, suknelių. Pačiai dar norisi kažką gražaus pasisiūti. Žodžiu, tik spėk suktis“, – džiaugėsi moteris.

Tiesa, moteris sakė, kad darbų neskaičiuoja. Jos pirmuosius darbus galima pamatyti socialinių tinkle paskyrose. „Greitu laiku, bus paruošta ir internetinė svetainė“, – intrigavo ji.

Nors kiek kainuos jos kuriami drabužėliai ji ir neatskleidė, tačiau pabrėžė, jog visa meilę įdeda į juos: „ Investuoju visą širdį, laiką, kruopštumą ir darbą.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų