REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos per keturis mėnesius „Kartu su knyga“ tinklaraščio autorei Gabrielei Sabaliauskienei pavyko atsikratyti net 17 kilogramų. Moteris juokiasi, kad po gimdymo užsilikęs svoris jos visiškai nedžiugino, tad ji paprasčiausiai nusprendė jo atsikratyti.

Vos per keturis mėnesius „Kartu su knyga“ tinklaraščio autorei Gabrielei Sabaliauskienei pavyko atsikratyti net 17 kilogramų. Moteris juokiasi, kad po gimdymo užsilikęs svoris jos visiškai nedžiugino, tad ji paprasčiausiai nusprendė jo atsikratyti.

REKLAMA

Gabrielė pasakoja, kad iki nėštumo ji buvo liekna ir svoriu nereikėjo rūpintis papildomai. Pastojus pasikeitė jos mitybos įpročiai: ji savęs neribojo ir negraužė dėl suvalgyto saldumyno, kurio labai norėjosi tuo metu, tad per devynis mėnesius ji priaugo 20 kilogramų, o pagimdžius nukrito vos keli.

Po gimdymo veidrodyje matomas vaizdas nedžiugino, tad moteris nusprendė, kad laikas keistis.

„Manau, pirmasis žingsnis turi būti pačio ryžtas bei noras kažką keisti. Kol to nebus, niekas ir nevyks. O jei iš tikrųjų, tai mano pirmas žingsnis – mitybos plano įsigijimas“, – pasakoja ji.

Po mitybos plano įsigijimo pasikeitė kasdieniai Gabrielės įpročiai: ji pradėjo atidžiau žiūrėti ką ir kiek dedasi į burną, pradėjo sverti maisto produktus.

REKLAMA
REKLAMA

„Dabar stengiuosi vartoti kuo mažiau pridėtinio cukraus. Atsisakiau gazuotų vaisvandenių, alkoholio, bandelių, saldumynų, miltinių patiekalų, riebaus maisto bei žinoma greitojo maisto“, – apie pasikeitusius mitybos įpročius pasakoja Gabrielė.

REKLAMA

Kartu su mitybos planu moteris gavo ir sporto namuose programą, tad ji pakoregavo ne tik savo valgymo įpročius, bet ir daugiau dėmesio skiria fiziniam aktyvumui.

„Sportuoju namuose, kai tik turiu tam laiko. Stengiuosi daugiau judėti, vaikščioti.  Sportuoju pagal programą, kurią gavau kartu su mitybos planų. Tai įvairūs pratimai su svoriais, gimnastikos kamuoliu  ir panašiai. Sportuoju bent 3 dienas per savaitę, kartais ir daugiau“, – sako ji.

Pakeitus savo įpročius Gabrielei pavyko vos per 4 mėnesius atsikratyti beveik dviejų dešimčių kilogramų. Ji pasakoja, kad pirmuosius rezultatus pavyko pastebėti jau po dviejų savaičių.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmasis rezultatas buvo vizualiai sumažėjęs pilvukas ir tiesiog pačios daug geresnė savijauta. Tapau daug energingesnė ir keltis iš lovos rytais tapo žymiai lengviau. Per pirmąjį mėnesį man pavyko atsikratyti 5,3 kg“, – pasakoji moteris.

Būtent pagerėjusi savijauta ir gražesnis vaizdas veidrodyje skatina Gabrielę nepalūžti ir toliau siekti norimo tikslo.

Moteris dalinasi savo pamėgtu paprastu bei greitai paruošiamu vištienos ir daržovių troškinio receptu.

Jums reikės:

1 svogūno

1 valg. šaukšto alyvuogių aliejaus

250 g. vištos krūtinėlės

Mėgstamų prieskoninių žolelių

1 pomidoro

200 g. mėgstamo šaldytų daržovių mišinio

  1. Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną, įkaitinkite keptuvę ir keletą minučių paskrudink šlakelyje aliejaus.  
  2. Kol svogūnas kepa, supjaustykite kubeliais vištieną, pagardinkite prieskoniais ir berkite ant svogūnų. Keletą minučių paskrudinkite, tuomet suberkite smulkiai pjaustytą pomidorą, dar po kelių minučių - daržovių mišinį. Viską patroškinkite.  
  3. Valgykite su mėgstamomis šviežiomis daržovėmis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų