REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zodiako ženklams antradienį prireiks gerokai pasukti galvą priimant sprendimus, nes kiekviename žingsnyje gali tykoti nesėkmė. Tad budrumas ir kritinis mąstymas antradienį bus kaip niekad reikalingas.

Zodiako ženklams antradienį prireiks gerokai pasukti galvą priimant sprendimus, nes kiekviename žingsnyje gali tykoti nesėkmė. Tad budrumas ir kritinis mąstymas antradienį bus kaip niekad reikalingas.

REKLAMA

Avinas

Nieko nesureikšminkite, būkite saikingi. Tai, kas jus šio metu jaudina, ko jums dabar norisi, gali būti netikra. Tai iliuzijų, klaidingų vertybių metas, netinkamas svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams.

Tauras

Jums pasiseks kritinę minutę, tačiau nereikėtų be reikalo rizikuoti. Venkite ginčų, nieko nežadėkite nepagalvoję. Ramiau vairuokite ir nesinešiokite daug grynųjų pinigų ar svarbių dokumentų: galite pamesti ar būti apvogti. Dažniau patylėkite, nesiskųskite.

Dvyniai

Gali tekti išgirsti nepelnytų priekaištų, tačiau dabar protestuoti tuščia (ir darbe, ir namuose). Aplinkiniai bus neobjektyvūs, nematys jūsų nuopelnų, įrodinės priešingus dalykus. Stebėkite, kas vyksta aplinkui: gali pavykti suvokti slaptus priešų, konkurentų sumanymus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis ir antrosios pusės draugais. Pasisaugokite, kad nebūtumėte prieš savo valią įtraukti į kompromituojančią istoriją.

REKLAMA

Liūtas

Nesmagi diena. Dėl smulkmenoms, atsitiktinės klaidos gali sugriūti tai, ką ilgai darėte. Imkitės tik to, ką puikiai išmanote, neskubėkite, keliskart viską tikrinkite. Išaugs nelaimingų atsitikimų ką nors dirbant, meistraujant tikimybė. Saugokite sveikatą.

Mergelė

Nieko griežtai neplanuokite, galite sugaišti laiką nenumatytoms kliūtims įveikti. Bet kokiu atveju jūs turite puikių draugų, įtakingų sąjungininkų, kurie jausis laimingi jums padėdami.

Svarstyklės

Galite netyčia sužinoti ir pinigų dingimo paslaptį, tikrąją nuostolių priežastį, ir kai ką apie „užklasinę“ antrosios pusės veiklą... Negeras laikas svarbioms finansinėms operacijoms bei meilės santykiams aiškintis.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Gali atsiverti anksčiau nepastebėtos, nežinomos galimybės jūsų verslui, finansinėms problemoms spręsti, tačiau netinkamas metas priimti lemtingą sprendimą: reikia laiko viskam apgalvoti ir patikrinti, nes ši diena gali lemti arba didelį pelną, arba didelius nuostolius. Vakare laukia smagūs susitikimai.

Šaulys

Darbe mokėkite laiku nusileisti, nieko nereikalauti, pasistenkite išvengti konflikto su vadovybe ir kolektyvu. Venkite nesutarimų su partneriais, vargu ar bent vienam iš jūsų pakaks sveiko proto.

Ožiaragis

Nepervertinkite savo sugebėjimų, nedemonstruokite savarankiškumo, protingumo, geriau paklausykite išgirstų patarimų, įspėjimų. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms darbe. Vakare tikėtini smagūs netikėtumai bei geros naujienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Nebūkite itin patiklūs. Šiandien geriausiai seksis darbuotis namuose, o darbe galimi nesusipratimai. Derėtų saugoti savo turtą ir sveikatą. Vakaras žada netikėtą romantišką susitikimą.

Žuvys

Stenkitės nusiraminti. Nepasiduokite provokacijoms, tai gali užkirsti kelią į sėkmę karjeroje. Nesunaikinkite to, ką jau esate pasiekę: impulsyvumas, juolab agresyvumas bus žalingas, beje, ne tik darbe, bet ir namie.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų