REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulyje itin populiari „profesija“ – žaislų ekspertai – atkeliavo ir į Lietuvą, rašoma pranešime spaudai.

Pasaulyje itin populiari „profesija“ – žaislų ekspertai – atkeliavo ir į Lietuvą, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Jais tapo atlikėjos, pianino ir vokalo mokytojos Dianos Dargienės dukra Unė Dargė ir krepšininko Roberto Javtoko bei jo žmonos, verslininkės Vilmos Javtokienės sūnus, Simas Javtokas. 

Vaizdo įraše – natūralios ir nesuvaidintos emocijos

Pasaulyje žaislų ekspertai sulaukia labai didelio susidomėjimo, jų video įrašus peržiūri milijonai, kadangi jie įtraukia žiūrovą, sukelia jaudulį, pažadina smalsumą – kas gi yra pakuotėje? Svarbiausia – pirmosios emocijos ir nesuvaidintos reakcijos.

Unė ir Simas išbandė keturias skirtingas žaislų serijas: interaktyvias robotizuotas pelėdas „Owleez“, „Air hogs“ valdomą automobilį, kuris gali važiuoti ne tik grindimis, bet ir sienomis bei lubomis.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat Unė ir Simas išbandė daugeliui vaikų žinomų „Vėžliukai nindzės“ ir „Bakugan kovos planeta“ animacinių filmų įkvėptas žaislų serijas.

REKLAMA

Visas Unės ir Simo žaislų apžvalgas galima matyti „Youtube“ kanale „Naujausi žaislai“. Vienas video įrašų per savaitę surinko 60 tūkst. peržiūrų. Projekto sumanytojai tikisi, kad tai – tik pradžia ir žaislų ekspertų video įrašai užkariaus Lietuvos vaikų širdis. 

„Kas geriau gali pristatyti žaislus, jei ne patys vaikai, kuriems jie juk ir yra skirti. Labai džiaugiamės, kad Simas ir Unė tapo mūsų žaislų naujienų ekspertais. Jie – pasitikintys savimi, užtikrinti, drąsiai moka išreikšti savo nuomonę apie žaislus. Mums svarbu realios vaikų emocijos, tikros, nesumeluotos reakcijos“, – sako reklaminės kampanijos sumanytojai, UAB „Kotryna Group“ atstovai. 

REKLAMA
REKLAMA

Išsipildžiusi Unės svajonė

D. Dargienė pasakojo sulaukusi skambučio iš vienos prodiuserės, kuri dvylikametei Unei pasiūlė pamėginti žaislų ekspertės amplua. Diana teigė, kad dukra visada svajojo būti laidų reportere arba vedėja, todėl šios pareigos – išsipildžiusi svajonė.

„Tai – labai gera patirtis, dar vienas smagus nuotykis gyvenime. Tikrai niekam neskambinau ir nesiūliau, kad Unė galėtų tapti žaislų eksperte – ją susirado prodiuserė ir pasiūlė. Unė turi laisvą valią pasirinkti, kur nori ar nenori dalyvauti. Niekada nesu skambinusi pasiteirauti, gal Unė galėtų kur nors sudalyvauti. Net nemokėčiau ir nenorėčiau to daryti“, – kalbėjo D. Dargienė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prodiuserė taip pat paklausė, gal Diana žino berniuką, kuris būtų artistiškas ir galėtų kartu su Une tapti žaislų ekspertais. Atlikėja iš karto pagalvojo apie Javtokų dešimtmetį sūnų Simą, su kuriuo Unė buvo puikiai pažįstama.

„Pagalvojome – tai, kad vaikai vienas kitą žino nuo mažų dienų, yra labai didelis pliusas. Šiuose video įrašuose ne tik svarbu laisvai jaustis prieš kameras, bet ir partnerių ryšys“, – pasakojo D. Dargienė. 

Unė teigė esanti labai dėkinga žmonėms, pasiūliusiems jai išbandyti visų vaikų svajonių darbą. Kuris gi nenorėtų susipažinti su naujausiais pasaulinį vaikų dėmesį pelniusiais žaislais ir savo įžvalgomis pasidalyti su kitais vaikais? „Visi žaislai buvo labai įdomūs, iki šiol su jais žaidžiu namuose. Jau spėjau ir honorarą išleisti – nusipirkau dirbtinio kailio kailinius. Norėčiau ir ateityje dirbti su žaislais ir sukurti „Youtube“ kanalą. Manau, tai – puiki pradžia“, – šypsojosi mergaitė. 

REKLAMA

Artistiškumą pastebėjo dar darželyje

V. Javtokienė pasakojo, kad sūnus, sulaukęs pasiūlymo tapti žaislų ekspertu, labai apsidžiaugė. Moteris teigė, kad Simas nuo mažų dienų buvo labai artistiškas vaikas – dar darželyje auklėtojos sakydavo, kad jis gabus šokiams, dainoms, vaidybai.

Tačiau tėvai nusprendė, kad geriausia jam bus lankyti krepšinio treniruotes ir susitelkti į mokslus mokykloje – papildomoms veikloms fiziškai nebeužtenka laiko.

„Manau, kad tokios veiklos vaikams yra tik į naudą. Kodėl nepabandžius? Be to, su Une yra geri draugai, todėl jautėsi puikiai. Sūnus filmavosi pirmą kartą ir, manau, jam sekėsi gerai. Buvau maloniai nustebinta, kad jis taip drąsiai jautėsi prieš kameras, darė tai su dideliu noru. Simui labai patiko visi pristatyti žaislai, parsinešė juos namo, rodė broliui. Tik geriausios emocijos, nuovargiu nesiskundė“, – pasakojo V. Javtokienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų