REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienis, astrologų prognozėmis, bus visai palanki diena. Vieniems ji labiau tinkama darbo deryboms, kitiems – maloniam laikui su artimaisiais. Vis dėlto po vienu ženklu gimusiesiems laukia sudėtinga diena.

Šeštadienis, astrologų prognozėmis, bus visai palanki diena. Vieniems ji labiau tinkama darbo deryboms, kitiems – maloniam laikui su artimaisiais. Vis dėlto po vienu ženklu gimusiesiems laukia sudėtinga diena.

REKLAMA

Avinas

Stigs noro ir energijos rimtiems darbams. Atrodysite užsisvajoję, išsiblaškę. Gali kilti kūrybinių idėjų, kuriomis dar ne metas dalintis su kitais. Daug ką šiandien reikėtų pasilaikyti sau, t. y. neviešinti, neforsuoti, nekurstyti kitų.

Tauras

Jeigu planuojate susitikti su draugais ar giminaičiais, nusiteikite atviram bendravimui. Įrodysite, kad nestokojate entuziazmo, kūrybingumo. Regis, ir finansinė situacija nesugadins nuotaikos. Veikiau kaip tik pataisys.

Dvyniai

Galimi svarbūs sprendimai versle ir asmeniniame gyvenime. Turbūt išspręsite kai kurias veiklos problemas, o gal netgi žengsite svarbų žingsnį, leisiantį imtis savarankiško verslo arba pradėti meilės romaną.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nebloga diena įvairiems vizitams, pokalbiams, deryboms. Būsite nusiteikę daryti gerus darbus, keistis idėjomis ir vertinga informacija. Regis, susitiksite su tais, iš kurių galite tikėtis ir draugiškos pagalbos, ir meilės užuomazgų.

REKLAMA

Liūtas

Ši diena leis pasimėgauti žemiškais malonumais, pagerinti santykius su artimaisiais. Kai kurie su individualiu verslu susiję sumanymai bus naudingi, tačiau planuojamas sandoris ar pirkinys pareikalaus išlaidų.

Mergelė

Ši diena žada gerus įspūdžius. Turėtumėte sudalyvauti įdomiame kultūriniame ar pramoginiame renginyje, gauti džiugią žinią iš patinkančio asmens, sulaukti meilės prisipažinimo ar pan.

Svarstyklės

Šiandien tikriausiai įvykdysite tai, ką esate numatę. Patartina laikytis puolamosios taktikos profesiniuose reikaluose, nes tai prisidės prie sėkmės. Laukia susitikimas su įtakingu asmeniu, kurio pagalba jums netrukus pravers.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Pravartu pasidomėti įstatymų naujovėmis ir tuo atveju. Galite tikėtis komplimentų ir kitų malonių dėmesio ženklų iš priešingos lyties.

Šaulys

Daug jėgų pareikalaus darbas, verslas ar derybos, bet pastangos bus netuščios. Tikriausiai įveiksite vieną sudėtingą slenkstį, jeigu transformuojate verslą arba asmeninį gyvenimą.

Ožiaragis

Būsite kupini optimizmo ir toli siekiančių planų, vilčių. Didės susidomėjimas kelionėmis, moksliniais tyrinėjimais, dominamos srities publikacijomis. Turbūt turėsite galimybę padaryti įspūdį įtakingam asmeniui.

Vandenis

Diena bus kupina susitikimų, pažinčių ir įspūdžių. Kai kurie susitikimai gali turėti įtakos jūsų profesinei ateičiai. Galite gauti darbo, verslo užsakymą, už kurį jums bus neblogai atlyginta.

Žuvys

Tikriausiai pagerės draugystės, meilės reikalai, užsimegs reikšminga pažintis ar atsinaujins senas ryšys. Galbūt iš pažįstamo asmens gausite dalykinį pasiūlymą arba kvietimą į renginį, bendraminčių susitikimą.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų