REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl stiprios depresijos danų režisierius Larsas von Trieras nebegali dirbti ir jo karjera gali žlugti - tai Danijos laikraščiui "Politiken" sakė pats kino kūrėjas.

REKLAMA
REKLAMA

"Man tai labai keista, nes visada mano galvoje vienu metu sukdavosi mažiausiai trys projektai, - pasakojo jis. - Tačiau dabar esu visiškai tuščias".

REKLAMA

L.von Trieras yra tarp kinematografininkų, inicijavusių judėjimą "Dogma", pagal kurio taisykles filmų kūrėjas privalo filmuoti tik natūralioje aplinkoje, su portatyvine kamera, esant natūraliam apšvietimui ir natūraliems garsams.

Tokiais filmais kaip "Dogvilis" (Dogville), kuriame vaidino Nicole Kidman (Nikol Kidman), išgarsėjęs L.von Trieras 2000 metais už "Šokėją tamsoje" (Dancer in the Dark), kurioje nusifilmavo Islandijos dainininkė Bjork, laimėjo pagrindinį Kanų kino festivalio apdovanojimą.

REKLAMA
REKLAMA

Naujausias jo darbas yra praėjusių metų komedija "Visų mūsų bosas" (Direktoren for det Hele). Laikraštis rašo, kad L.von Trieras dėl depresijos nuo Kalėdų gydosi vienoje Kopenhagos ligoninėje.

Režisierius laikraščiui sakė, jog nežino, ar galės užbaigti savo naują projektą - siaubo filmą "Antikristas" (Antichrist), kuris turėjo būti filmuojamas šiais metais.

"Manau, kad mano kitas filmas bus "Antikristas". Bet dabar nebežinau ... Jaučiuosi kaip tuščias popieriaus lapas", - prisipažino jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų