REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Ineta Stasiulytė, Irūna Puzaraitė–Čepononienė, Gerda Žemaitė (tv3.lt fotomontažas)

Ne paslaptis, kad visos moterys nori būti žavios. Kiekvienas priaugtas kilogramas gali jas išvaryti iš proto, o ką jau kalbėti apie nėštumo metu priaugtą svorį? Garsios šalies moterys atskleidė, kaip be varginančių dietų atsikratė nereikalingų kilogramų nėštumo metu ir dabar džiaugiasi lieknos it smilgos figūra.

27

Ne paslaptis, kad visos moterys nori būti žavios. Kiekvienas priaugtas kilogramas gali jas išvaryti iš proto, o ką jau kalbėti apie nėštumo metu priaugtą svorį? Garsios šalies moterys atskleidė, kaip be varginančių dietų atsikratė nereikalingų kilogramų nėštumo metu ir dabar džiaugiasi lieknos it smilgos figūra.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt žymios mamos papasakojo, kaip numesti svorio ir nekentėti nuo alinančių dietų.

Gerda Žemaitė tirpdo kilogramus išskirtiniu būdu

Balandžio pradžioje „TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė su mylimuoju Andriumi sulaukė šeimos pagausėjimo – porai gimė sūnus, kurį jiedu pavadino Nikolu.

Visgi moteris ne vieną savo sekėją socialinėje erdvėje nustebino ir tuo, jog po gimdymo praėjus vos keliems mėnesiams ji yra nepriekaištingos figūros.

REKLAMA
REKLAMA

Gerda, stebint jus iš šalies, atrodo, kad tikrai labai greitai grįžote į tokį kūną, kokį turėjote prieš nėštumą. Kokių veiksmų ėmėtės? Nuo ko pradėjote?

REKLAMA

Aš nesu dar grįžusi į save, likę 3 kilogramai, kurie užstrigo, atrodo, daryk, ką nori (juokiasi). Iki nėštumo svėriau 58 kilogramus, o dabar 61 kilogramą. Darau tai, ką ir visos moterys, svarbiausia, stebiu savo mitybą: galima eiti į masažus kiek tik nori, tačiau, jei valgysi bet ką, rezultatų nebus.

Išbandžiau protarpinį badavimą – 16 valandų nevalgau, 8 valgau. Man šis būdas visai patiko, kilogramai pajudėjo, pradėjo tirpti.

Buvo atsiradę ir celiulito, kurio niekuomet neturėjau, todėl pradėjau eiti į vakuuminius masažus. Taip, jie skausmingi, bet reikia pakentėti, o ko mes, moterys, nepadarome dėl kūno. Grįžau į sportą, nors daktarai leido tik po pusės metų, bet grįžau jau po 2 mėnesių. Mano trenerė Sonata labai atsakinga, sužiūri, kad viską saugiai atlikčiau. Mes atsargiai, po truputį, bet stiprėju su kiekviena diena.

REKLAMA
REKLAMA

Kitos mamos teisinasi, kad gimus vaikui nebeturi laiko. Kaip jūs viską suspėjate?

Man labai pasisekė, kad mano vyrui vasarą yra atostogos, nėra projektų, todėl jis mielai pabūdavo su Nikolu, o mane mielai išleisdavo ir į sportą, ir į masažus. Pačiai buvo labai smagu ištrūkti ir pabėgti nuo buvimo tarp keturių sienų. Mes taip gerai pasiskirstėme, tad norint išeičių galima susikurti labai daug. O jei nėra su kuo palikti mažylio, mamos gali lankyti mankštas su vaikais, baseiną. Čia yra moters valios ir pastangų dėka, jei ji nori – ims ir susigrąžins tas prarastas formas.

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu? Ar dabar sulaukiate komplimentų?

Priaugau 19 kilogramų, bet per 3 mėnesius numečiau 16 kilogramų. Draugės stebisi, netiki, kaip man taip greitai pavyko, tačiau mano sesę kaip tik labiau nustebino tai, kaip aš sugebėjau priaugti 19 kilogramų. Ji prisižiūrėjo mitybą, iškart po gimdymo į savo džinsus tilpo, o aš, priešingai, labai norėjau skanaus maisto. Mano nėštumo metu buvo labai didelis pilvas, aišku, pastambėjo klubai, kurie dar negrįžę į vietą, bet viskam reikia laiko. Aš nesuku sau galvos dėl tų kelių kilogramų ar centimetrų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Inetai Stasiulytei numesti svorio padėjo – nuotrauka

Žinoma kino ir teatro aktorė Ineta Stasiulytė – visuomet besišypsanti ir žodžio neieškanti ne tik kadre, bet ir užgesus šviesoms. Ne paslaptis, kad 39-erių aktorė daugeliui moterų yra tikras pavyzdys – ne tik savo darbais bei požiūriu, bet taip pat ir išvaizda. 

Atrodo, kad Ineta visuomet džiaugėsi pavydėtinu kūnu – net ir po antrosios dukros Frėjos gimimo ji iškart grįžo į seksualius figūros linkius. Visgi naujienų portalo tv3.lt kalbinta aktorė atskleidė, kad taip buvo tikrai ne visuomet.

„Manau, kad nėštumas yra vienas didžiausių išbandymų bei pasitikrinimas, ar tikrai esi sau faina. Tu juk pradedi storėti, tau pradeda nebepatikti tavo kūno formos, bet tu esi nėščia, turi pasiteisinimą. Aišku, pagimdai, bet tada pasiteisinimo nelieka, atrodo, kad kažką reikėtų daryti, o ir nelabai yra kada... Pati tikrai nemėgstu nei sportuoti, nei dietų laikytis. Reikėjo ieškoti kito būdo“, – sakė ji.

REKLAMA

Pasirodo, kad žinomai moteriai padėjo tikrai ne kalorijų skaičiavimas ar maisto derinimas, badavimas... Inetai prireikė vos vienos nuotraukos. 

„Vienintelis dalykas, kuris man padėjo, buvo nuotrauka. Aš žinojau, kad po gimdymo atrodysiu dar geriau nei toje nuotraukoje. Taip norėjau save matyti, todėl realiai nieko kaip ir nedariau, – juokėsi Ineta. – Viskas labai staigiai nutiko, todėl manau, kad svarbiausia viską susidėlioti į tinkamus stalčiukus savo galvoje. Man buvo pradėjusios nepatikti mano kojos, sėdmenys... Tada pagavau save ir sustabdžiau. Juk kuo daugiau apie tas vietas galvosiu ir į jas dėsiu dėmesio, tuo labiau jos ir plėsis. Visa energija yra ten, apie ką galvoji, todėl ją reikėjo nukreipti ten, kur aš noriu. Žiūrėdavau į nuotrauką, galvodavau, kad kojos ledinės, viskas taip gražu, sudėjau visą energiją ir tai buvo mano pagrindinis kelias.

REKLAMA

Aš vis dar maitinu Frėją bei daug dirbu. Aš nesėdžiu vietoje, vis kažką darau, jei tai nėra mano tiesioginis darbas, susimąstau kažką veikti su dukra – nuvažiuoti, pajudėti, pasivaikščioti.“, – kalbėjo I. Stasiulytė.

Irūna Puzaraitė–Čepononienė – priaugti kilogramai ištirpo savaime 

Atlikėja ir laidų vedėja Irūna Puzaraitė–Čepononienė šiuo metu yra pasinėrusi į motinystės džiaugsmus. Su vyru Roku išgyvena patį gražiausią laikotarpį – pora ant rankų sūpuoja antrąjį vaikelį. Moteris, rodos, spinduliuoja meile bei žavi savo nepriekaištinga išvaizda.

Pasižiūrėjus į Irūną, nė nepasakytumėte, kad ji yra dviejų vaikų motina. Naujienų portalo tv3.lt skaitytojams ji sakė, kad nėštumo metu priaugtų kilogramų jau seniai nebeturinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, kaip jai pavyko išlaikyti tokią figūrą, ji juokėsi, kad neįdėjo į tai jokių pastangų. „Patys jie nuo manęs bėga. Žindanti motina negali nei dietos laikytis, nei kažko drastiško daryti, siekiant greitai numesti svorio. Aš turiu be galo gerus genus, man nieko papildomai nereikėjo daryti“, – juokėsi Irūna.

Moteris atviravo, kad jau po dviejų savaičių nėštumo svėrė tiek, kiek prieš jį: „Nėštumo metu priaugau 11 kilogramų, bet jau po 2 savaičių svėriau, kiek įprastai. Mano svoris būna apie 46 kilogramus.“

Anot moters, veikli moteris viską spėja, tačiau šiuo metu ji yra susikoncentravusi ties vaikeliu. „Visą laiką noriu skirti mažyliui, aš nesu iš tų, kuri viską daro dėl savęs ir nori išeiti kur. Viską suderinu, pasiimu vieną, kitą koncertą, kad išeičiau iš namų ir pravėdinčiau galvą, bet šiaip viską spėju“, – šyptelėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų