REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Besiruošdami laukiamiausiai persirengėlių šventei Helovinui, lietuviai itin mėgsta kartu su vaikais skaptuoti moliūgus. Tačiau ką nuveikti su jo likučiais? Šiandien siūlome juos sunaudoti itin greitu ir labai skaniu būdu. 

Besiruošdami laukiamiausiai persirengėlių šventei Helovinui, lietuviai itin mėgsta kartu su vaikais skaptuoti moliūgus. Tačiau ką nuveikti su jo likučiais? Šiandien siūlome juos sunaudoti itin greitu ir labai skaniu būdu. 

REKLAMA

Moliūgų blynelių ingredientai: moliūgas: 200 gramų (nuluptas bei sutarkuotas stambia trintuve), kiaušiniai: 1 vnt; kefyras: 200 mililitrų; kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio; miltai: 1  stiklinė; druska; aliejus (kepimui).

GAMINIMAS

Iš pradžių kiaušinį suplakame su druska, supilame kefyrą, sudedame moliūgą, gesintą sodą bei miltus. Tuomet gerai išmaišome bei kepame nedidelius blynelius (su šlakeliu aliejaus) iš abiejų pusių.

Patiekiame ir skanaujame. Galite valgyti su uogiene ir/ar grietine.

Pastebėjimas: Gavosi tikrai pasakiški blyneliai, purūs ir mikštučiai. Labai sunkiai visiems pavyko atspėti iš ko jie kepti.

Šaltinis: worldrecipes.eu/ Visko po trupinėlį

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų