REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienis nebus pats palankiausias Zodiako ženklams. Velsitės į intrigas, nebūsite tikri dėl puoselėjamų santykių, o kur dar sveikatos problemos.

Šeštadienis nebus pats palankiausias Zodiako ženklams. Velsitės į intrigas, nebūsite tikri dėl puoselėjamų santykių, o kur dar sveikatos problemos.

REKLAMA

Avinas

Šiandien jums atrodys, kad užsiimate ne tuo, kuo turėtumėte. Tai, ko imsitės, gali baigtis ne taip, kaip planavote. Verčiau nerizikuokite ir nespręskite pačių svarbiausių reikalų. Atsisakykite svaigalų.

Tauras

Kolektyvinis darbas, bendravimas teiks ir malonių, ir nekokių įspūdžių. Kažkas iš draugų ar pažįstamų gali jus nuvilti. Kas beįvyktų, nepraraskite savigarbos ir padorumo. Nedarykite skubotų išvadų.

Dvyniai

Jausitės vieniši, arba kaip tik tos vienumos norėsite. Verčiau neįsivelkite į intrigas, apkalbas, nelegalią veiklą, nes tai nemaloniai atsisuks prieš jus. Kol kas nepriimkite konkrečių sprendimų. Saugokite sveikatą.

Vėžys

Tikėtina, kad jus kamuos netikrumas dėl asmeninių santykių, sveikatos ir pan. Net jei viskas krinta iš rankų, pasistenkite valdytis. Neieškokite pritarimo ten, kur jo niekada nerasite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Labiau pasitikėkite savimi, nes kaip tik to gali prireikti, kad nepaleistumėte iš rankų to, ką jau turite. Finansų, komercijos srityje šiandien derėtų viskuo abejoti ir tikrinti.

REKLAMA

Mergelė

Stenkitės būti objektyvūs, tolerantiški. Nemokykite kitų, kaip gyventi. Visų pirma, atsigręžkite į save ir savo aplinką, t.y. ar viską darote nepriekaištingai. Vairuokite atsargiai.

Svarstyklės

Iš ryto būsite piktoki, sudirgę, ypač jeigu reikės skubėti į darbą. Šiandien nesinorės net kelti kojos iš namų. Kur kas mieliau rūpinsitės buitimi ir savimi, nei darbuositės visuomenės labui. Venkite sunkiai virškinamo maisto.

Skorpionas

Šiandien įmanomas įtakingų žmonių palaikymas, užsieniečių komplimentai. Tačiau nerimo gali sukelti meilė ir pavydas. Rūpestingiau prižiūrėkite vaikus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien labiau prispaus darbai arba pašlis sveikata. Gali pasirodyti, kad jūsų situacija gana kebli: nekaip nuteiks kolegų nepritarimas arba kiti trikdžiai. Nesistenkite įgyvendinti nieko rizikingo, mat visas jūsų triūsas nueis perniek.

Ožiaragis

Rytas nedžiugins, būsite nervingi, lengvai išprovokuojami agresijai. Įdienojus seksis neblogai, jeigu turite gerus partnerius, tarpininkus. Vis dėlto klibantys ryšiai gali patirti krizę.

Vandenis

Tikėtinas kontaktas su žmogumi, kurį laikote kažkokių jūsų problemų šaltiniu. Pasitelkite kantrybę ir diplomatiją, jeigu bendravimo neįmanoma išvengti. Neišsisukinėkite, jei reikia grąžinti skolas.

Žuvys

Gali kilti nesusipratimų darbe (jei šiandien reikia dirbti), kelionėje, tarptautiniuose reikaluose ar ryšiuose. Dirbdami rimtus darbus būkite atidūs, nes lengva suklysti. Laikykitės saugumo technikos taisyklių.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų