REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šis kiaulienos guliašas pagamintas pagal seną, tradicinį ir laiko patikrintą receptą. Kai tik noriu šeimos pietums pagaminti kažką iš mėsos, ir pritrūksta, ką gaminti, pasirenku gaminti tokį guliašą.

Šis kiaulienos guliašas pagamintas pagal seną, tradicinį ir laiko patikrintą receptą. Kai tik noriu šeimos pietums pagaminti kažką iš mėsos, ir pritrūksta, ką gaminti, pasirenku gaminti tokį guliašą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visados pataikau tiesiai į dešimtuką, patiekdama jį su bulvių koše. 

Reikės: 

kiaulienos kumpis: 1 kilogramo

svogūnai: 2 (dideli)

morkos: 1 (didelės)

česnakas: 3 skiltelių

aliejus: 2 valgomųjų šaukštų

miltai: 1 valgomojo šaukšto

vanduo: 300 mililitrų

grietinė: 2 valgomųjų šaukštų

pomidorų padažas: 3 valgomųjų šaukštų

druska: pagal skonį

pipirai: žiupsnio

prieskonių mišinys: 2 arbatinių šaukštelių

Iš pradžių kiaulienos kumpį supjaustykite norimo dydžio gabaliukais (aš pjaustau maždaug 2-3 kąsnių dydžio).

REKLAMA

Tuomet pabarstykite prieskoniais ir palikite mažiausiai 30 minučių pasimarinuoti.

Svogūnus ir česnaką nulupkite bei supjaustykite smulkiais gabaliukais.

Keptuvėje pakepinkite svogūnus su česnaku iki gražios auksinės spalvos.

Tada sudėkite mėsos gabaliukus ir juos apkepkite.

Pilkite vandenį, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas ir patroškinkite maždaug pusvalandį.

Pabarstykite miltais, gerai išmaišykite, sudėkite grietinę, padažą ir patroškinkite dar maždaug 10 minučių. Liko tik patiekti ir lepintis!

Šaltinis: Kviečiu į virtuvę

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų