REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas sužinoti, kas jūsų laukia kitą savaitę. Astrologas Naglis Šulija sako, kad savaitė bus išties įdomi, reikėtų pasiruošti įvairiausiems planams, darbams ir nutikimams.

Pats metas sužinoti, kas jūsų laukia kitą savaitę. Astrologas Naglis Šulija sako, kad savaitė bus išties įdomi, reikėtų pasiruošti įvairiausiems planams, darbams ir nutikimams.

REKLAMA

 

Avinas. Kliūtys, jei tokių ir buvo, traukiasi, viskas vyksta sklandžiau, nuotaika gerėja. Tačiau sutvarkius asmeninius reikalus daug veiklos nebus – darbe vyraus įprasti darbai, o namie – įprasta tvarka. Savaitės pabaigoje prasidės palankus metas rudens kelionėms.

Jautis. Vis dar daug kas priklausys ne nuo jūsų, o nuo kitų arba kito asmens norų, valios ar veiksmų. Kita vertus, tai, kas tarsi spaudžia jus elgtis tam tikru būdu, nebūtinai yra blogai. Sėkmė ims vis labiau lydėti tuos, kurie rūpinasi savo arba kitų žmonių sveikata.

Dvyniai.  Savaitės pradžia bus smagi ir sklandi, tačiau antroje jos pusėje viskas ims darytis kažkaip klampu – ims stigti greičio ir lengvumo. Galima nusiteikti tam, kad kurį laiką taip ir liks. Visgi sveikatos reikalus tvarkyti laikas tikrai geras, pomėgis spotinio tipo pramogoms irgi išliks.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Smagus, mielas metas – progų smagiai pasilinksminti bus tikrai nemažai, o dėl didelio jūsų kūrybiškumo bus lengva nudžiuginti save ir esančius šalia. Taip pat tęsiasi (ar atsinaujina) metas, kai palanku rūpintis namais, šeimos reikalais, siekti, kad tvarkos čia būtų daugiau.

REKLAMA

Liūtas. Gali būti, kad daug dėmesio paprašys namai, šeimos reikalai – jais rūpintis metas vis dar labai geras, tad ir tvarkos bei grožio čia bus vis daugiau. Darbe, profesijos srityje vyraus įprasti darbai. Savaitės pabaigoje prasideda geras metas smagiai rudens kelionei.

Mergelė. Būsite atviri, smalsūs, daug bendrausite su įdomiais ir/ar reikalingais žmonėmis. Palankus metas trumpoms išvykoms, neilgoms akiratį plečiančioms kelionėms. Taip pat svarbūs bus ir piniginiai reikalai – atrodo, reikalai šioje srityje vystysis vis greičiau ir vis sėkmingiau.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite energingi, veiklūs, drąsūs ir linkę tikslo siekti daug nesidairydami – nei į šalis, nei į nuomones, tad veikla, ypač ta, kurios imsitės ar kurią prižiūrėsite patys, vyks vis sklandžiau ir vis sparčiau. Atrodo, vis didesnė sėkmė lydės ir piniginiuose reikaluose.

Skorpionas. Būsite energingi, veiklūs, puikios nuotaikos, kuria mielai dalysitės su esančiais šalia. Svarbesniems dalykiniams reikalams geriau paskirti pirmąją savaitės pusę, mat vėliau sklandumo gali pristigti. Geroji žinia – savaitės pabaigoje vis sėkmingiau klostysis piniginiai reikalai.

Šaulys. Labai rami savaitė – darbe veiklos ne per daugiausia, namie įprasta tvarka. Savaitės pabaiga gali apdovanoti sėkme siekiant piniginės naudos. Taip pat savaitės pabaiga parodys, kad asmeniškai jums metų pabaigos linksmybių metas jau prasideda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Darbe darbų nestigs – maždaug kaip ir iki šiol. Didesnių kliūčių dabar neturėtų būti, todėl tikėtina, kad viskas vyks sparčiai ir taip, kaip reikia. Taip pat dabar – puikus metas daugiau ir dažniau pabūti su artimais draugais, kartu imtis visiems smagios ir įdomios veiklos.

Vandenis. Gali būti, kad bus nemažai veiklos darbe, profesijos srityje. Tačiau viskas vyks ne tik sparčiai, bet ir gana sklandžiai, dėl to nuveikti pavyks išties nemažai. Vis dar tęsiasi palankus metas sportinio tipo kelionei, kuri paprašo daug jėgų, bet atsidėkoja smagiais nuotykiais.

Žuvys. Atrodo, dienos slinks ramiai, be didesnės įtampos. Darbe veiklos kol kas ne per daugiausia, tačiau savaitės pabaiga šioje srityje gali apdovanoti kažkokiais smagiais, maloniais dalykais. Taip pat laikas palankus smagiai kelionei – tiktų ir pailsėti, ir akiratį plėsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų