REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
 Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė( nuotr.Viktorija Kuhlins)  (nuotr. facebook.com)

Lietuviškuose serialuose vaidinančiai aktorei Linai Bražinskaitei-Tupikovskienei jaukus pasisedėjimas namuose baigėsi skaudžia trauma.

6

Lietuviškuose serialuose vaidinančiai aktorei Linai Bražinskaitei-Tupikovskienei jaukus pasisedėjimas namuose baigėsi skaudžia trauma.

REKLAMA

Su naujienų portalo tv3.lt skaitytojais moteris pasidalijo savo išgyvenimais.

Liną Bražinskaitę-Tupikovskienę puikiai pažįstame iš tokių serialų, kaip „Nemylimi“ , „Kas nori nužudyti Mią?“ bei daugelį kitų. 

Du vaikelius auginanti moteris pasakojo, jog viskas įvyko labai paprastai, buitiškai ir mamiškai:  „Vakarojau namuose su šeima, mažoji pradėjo snausti, aš nusprendžiau ją nunešti į lovelę. Pasirodo, mano mažoji ne tokia ir maža. Nešdama ją užsikabinau už spintos kampo ir visa jėga timtelėjau į spintą. Namuose mėgstu pasivaikščioti basa, todėl smūgis buvo stipresnis. Akyse staiga man sužaibavo. Buvo sudėtinga, bet mažylę nunešiau į lovelę.“

Moteris teigė, kad skausmas stiprus: „Mane puikiai supras, kas yra patyrę tokią traumą, tai tikrai didelis skausmas. Pirštai pradėjo mėlynuoti. Vakare nevažiavau pas gydytojus, bet kitą rytą iš karto vykau pas juos. Jie padarė rentgeną ir pasakė, kad lūžo 3 kojos pirštai.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, moteris atviravo, kad naktį buvo sunku iškęsti skausmą: „Buvo sudėtinga užmigti, bet išgėriau nuskausminamųjų  ir pavyko. Nesinorėjo naktį žadinti vaikus ir važiuoti į ligoninę, todėl išlaukiau ryto.“

REKLAMA

Nors aktorė ir patyrė traumą, tačiau darbų neketina stabdyti. „Mes – aktoriai – esame įpratę prie visokių iššūkių ar nemalonių situacijų, tad ši trauma tikrai nepamaišys man dirbti. Reikės tik išsirinkti patogesnę avalynę“, – šypteli Lina.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė augina du vaikelius. Dominyką (12 m.) bei Izabelę (4 m.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų