REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Grožio konkursas „Miss Universe Lithuania” (tv3.lt fotomontažas)

Penktadienio vakarą pagaliau paaiškėjo, kas po penkerių metų pertraukos laimėjo „Mis Visata Lietuva 2019“ konkursą. Dėl šio titulo kovojo 18 gražuolių, kurios demonstravo savo grožį bei troško laimėti pagrindinį prizą į vieną prestižiškiausią ir populiariausią grožio konkursą „Miss Visata“.

13

Penktadienio vakarą pagaliau paaiškėjo, kas po penkerių metų pertraukos laimėjo „Mis Visata Lietuva 2019“ konkursą. Dėl šio titulo kovojo 18 gražuolių, kurios demonstravo savo grožį bei troško laimėti pagrindinį prizą į vieną prestižiškiausią ir populiariausią grožio konkursą „Miss Visata“.

REKLAMA

Gražiausios šalies merginos varžėsi dėl šio titulo bei galimybės dalyvauti didžiajame finale Jungtinėse Amerikos Valstijose bei karūnos.

Sostinėje esančiame viešbutyje „Crowne Plaza Vilnius“ iš visos Lietuvos susirinkusios merginos prieš komisiją žengė tris kartus – pirmąjį – prisistatymas, antrąjį – su maudymosi kostiumėliais bei trečiąjį – pasipuošusios vakarinėmis suknelėmis.

Kiekviena jų turėjo trumpai prisistatyti, papasakoti apie save, savo pomėgius ir atskleisti ateities planus. Tuo taip pat buvo tikrinamos ir merginų užsienio kalbos žinios – į visus klausimus jos turėjo atsakyti anglų kalba.

REKLAMA
REKLAMA

Finale taip pat netrūko ir žinomų pramogų bei mados pasaulio veidų – savo jėgas grožio konkurso finale išbandė  ir socialinių tinklų žvaigždė ir ringo mergaitė Aistė Nabažaitė, tinklaraštininkė Ana Maria Nedelko, modelis bei prekės ženklo kūrėja Justina Ieva Steponavičiūtė. 

REKLAMA

Kas vyks į vieną prestižiškiausią grožio konkursą sprendė: Žydrūnas Savickas, Asta Muralytė, Giedrius Drukteinis, Gediminas Žilinskas bei Rūta Bartašiūtė.

Šio grožio konkurso nepraleido ir buvusi „Miss Universe Lietuva 2014“ Patricija Belousova, kuri teigė, kad šis laimėjimas pakeitė jos gyvenimą. Dabar ji jaučia didelę atsakomybę, kurią nešioja kartu su grožio titulu. 

Teisėjai nusprendė, jog grožio konkursą „Mis Visata Lietuva 2019“ laimėjo būsima medikė – Paulita Baltrušaitytė. 

Ji teisėjus bei publiką pakerėjo savo charizma, elegancija ir pritrenkiančia išvaizda. 

Šią tituluotą gražuolę ir viso finalo metu palaikė Egidijus Dragūnas-SEL. „Super, kad ji laimėjo. Mergina studijuoja medicina, super“, – nedaugžodžiavo atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, apie šį konkursą anksčiau naujienų portalui tv3.lt yra pasakojęs ir prodiuseris Edwardas Walsona. 

Matėte visas kandidates, kurių viena taps „Miss Visata Lietuva 2019“ nugalėtoja. Kokios jos jums pasirodė?

Aš buvau sužavėtas ne tik merginų grožiu, bet ir tuo, kaip jos bendrauja, kaip gerai jos kalba angliškai. Būtent tai, kad jos moka užsienio kalbą, yra labai gerai dalyvaujant „Mis Visatos“ konkurse. Aišku, mokėti anglų kalbą nėra privaloma, tačiau tai palengvins jų bendravimą ir padės užmegzti daugiau ryšių. 

Žinoma, mokėti užsienio kalbą reikia, tačiau vien jų grožio ar kalbos žinių neužteks. Man svarbu, kad jos gerai išmanytų pasaulio aktualijas ir galėtų diskutuoti tokiomis temomis, kaip užsienio politika ar klimato atšilimas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet ar grožio konkursuose vis dar svarbus tik išorinis moters grožis..?

Tikrai ne. Graži moteris – visapusiška moteris. Gera matyti, kad jos kovoja už savo teises, už tokio pat dydžio atlyginimus, tačiau prie viso to reikia nepamiršti ir fizinio jų pasirengimo. Jei anksčiau, 1940-1950 metais, nebuvo kalbama apie tai, kad moteris turi būti sportiška, šiandien tai – labai svarbu. Moters išvaizda ir jų suvokimas vakar ir šiandien skiriasi kardinaliai. Pavyzdžiui, ta pati Marilyn Monroe – ji buvo grožio ikona, tačiau šiandien, pagal kai kuriuos žmones, ji neatitiktų tų grožio standartų ir formų. 

Mano manymu, šiuolaikiniai žmonės – tiek vyrai, tiek moterys – turėtų labiau susirūpinti dėl savo sveikatos. Viršsvoris kenkia mūsų sveikatai, todėl reikia maitintis visaverčiu maistu, pirkti sveikus produktus ir, žinoma, daugiau sportuoti. 

REKLAMA

Kokios merginos savybės jums yra pačios žaviausios ir svarbiausios? 

Mokslinis laipsnis nėra toks svarbus, kaip tavo charizma. Svarbu skaityti, lavinti save, papildomai mokytis užsienio kalbos, tačiau diplomas yra tik popierėlis tavo rankoje. Aš pats išmokau penkias užsienio kalbas, lietuvių – viena sunkiausių... Bet pažadu, kitais metais, kai vyks naujas konkursas, aš ją mokėsiu. 

Man nesvarbu, ar mergina baigė Harvardo universitetą. Jei ji nežino, ko nori gyvenime, neturi gerų komunikacijos gebėjimų, tas diplomas neteks savo vertės.  

Moterys turi turėti savo nuomonę ir nebijoti jos išreikšti. Jos turi žinoti, ko nori gyvenime. Svarbu turėti tikslą ir tikslingai lydėti link jo. Mokslas neturėtų baigtis tada, kai baigi mokyklą, lygiai tas pats su sportu – sportuoti reikia visą gyvenimą. 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų