REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
95
PATS SAU MILIJONIERIUS raudonojo kilimo premjera (Greta Skaraitienė/Fotobankas)

Trečiadienio vakarą garsūs veidai rinkosi  į Tado Vidmanto komedijos PATS SAU MILIJONIERIUS raudonojo kilimo premjerą.

95

Trečiadienio vakarą garsūs veidai rinkosi  į Tado Vidmanto komedijos PATS SAU MILIJONIERIUS raudonojo kilimo premjerą.

REKLAMA

Visuose kino teatruose startuos jau penktoji žiūrovų įvertinimo sulaukusio režisieriaus Tado Vidmanto komedija. Filmo premjeros nepraleido ir garsūs veidai.

Į filmo premjerą pagrindinė filmo žvaigždė Andrius Bružas atvyko su prabangiu  „Lamborghini“.

Ir nors kino kūrėjai ir šį kartą pažada nutrūktgalvišką nuotykį-istoriją, kupiną juokingų nesusipratimų, pikantiškų paslapčių bei taiklaus humoro, šiame filme nestigs ir nuginkluojančio nuoširdumo. Vieną tokių akimirkų akylesni žiūrovai galės pastebėti ir pagrindiniuose filmo titruose, kuriuos režisierius skyrė ne tik aktoriams ir kitiems komandos nariams, bet ir savo žmonai bei geriausiai draugei Linai Vidmantei.

„Tai jau trečiasis mano filmas, kuriame į kreditus įrašau ne tik visus komandos narius, partnerius ir kolegas, kurie padėjo sukurti filmą, bet ir Liną,“ – sako T. Vidmantas, pristatydamas savo žmoną kaip didžiausią įkvėpėją tiek kūryboje, tiek gyvenime. „Lina visada yra šalia, visada mane palaiko visuose filmo kūrimo etapuose. Galiu drąsiai sakyti, kad ji yra mano filmų bendraautorė. Praktiškai visuose mano filmuose yra panaudoti jos pasakyti pokštai ar idėjos, kurios gimsta mums tiesiog bendraujant. Ne kartą rašydamas scenarijų ar montuodamas filmą esu klausęs jos nuomonės. Tiesą sakant, nežinau kur dabar būčiau ir kiek būčiau pasiekęs be Linos palaikymo, entuziazmo ir meilės,“ – teigia režisierius.

REKLAMA
REKLAMA

Įrašu filme džiaugiasi ir režisieriaus žmona bei neslepia, kad Tadas jai – vienas ryškiausių Lietuvos pramoginio kino kūrėjų. „Titras filme man yra labai didelis įvertinimas gyvenime. Kaskart jį matydama labai susijaudinu ir džiaugiuosi. Didžiuojuosi mūsų meile ir draugyste. Man tai yra gerokai didesnis įvertinimas nei ordinas iš Prezidento. Nors ordinas iš Prezidento už nuopelnus Lietuvos kultūrai ir kinui, anksčiau ar vėliau, greičiausiai,Tadui bus įteiktas,“ – šypsosi Lina Vidmantė.

REKLAMA

Pagrindinis naujos komedijos PATS SAU MILIJONIERIUS herojus – trisdešimt ketverių metų Donatas Pukys. Jis kartu su savo sužadėtine Laurita ir jos madingu šuneliu Gučiu gyvena Kaune. Už Donatą jaunesnė Laurita dirba Instagramo modeliu. Tuo tarpu Donatas ne tik vadovauja viešbučiui, kurį jam prieš išvažiuodamas gyventi į Šveicariją paliko tėvas, bet visai neseniai įsigijo kriptovaliutų „fermą“ bei sportinį „Lamborghini“ automobilį. Įvaizdis Donatui – svarbiausias dalykas gyvenime. Būtent dėl to jo ir Lauritos veiduose nuolat spindi šypsenos. Visgi viskas pakrypsta netikėta linkme, kai Donatas sulaukia tėvo skambučio.

Filme vienus pagrindinių vaidmenų atliks gerai žinomi aktoriai – lietuviškų komedijų virtuozas Audrius Bružas ir 2017 m. „Sidabrinės gervės“ apdovanojimą už geriausią antraplanį vaidmenį gavusi Gelminė Glemžaitė, retai kine sutinamas Vytautas Rumšas vyresnysis ir kiti. Taip pat – visas būrys Lietuvos pramogų pasaulio atstovų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų