REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė siūlo pagaminti virtų bulvių ir sūrio blynelius. Tai lengvai paruošiamas patiekalas, kuris žavi nuo pirmojo kąsnelio. 

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė siūlo pagaminti virtų bulvių ir sūrio blynelius. Tai lengvai paruošiamas patiekalas, kuris žavi nuo pirmojo kąsnelio. 

REKLAMA

Jums reikės:

10 vidutinio dydžio bulvių, 100 gramų tarkuoto fermentinio sūrio, 1 kiaušinio, 3 valgomųjų šaukštų krakmolo, 1 valgomojo šaukšto miltų, česnako miltelių, druskos, aliejaus kepti.

Virtas bulves sugrūdau. Į atvėsintą bulvių košę įmušiau kiaušinius, subėriau sūrį, krakmolą, miltus, pagardinau česnaku ir druska.Viską gerai išmaišiau.

Iš paruoštos bulvių masės formavau blynelius (panašius į kotletus  ir apkepiau iš abiejų pusių keptuvėje su trupučiu aliejaus.(Blynelius prieš kepant galite apvolioti miltuose ar džiūvesėliuose, bet aš taip nedariau).

Patiekiau su grietinės ir sviesto padažu. Iš nurodyto kiekio gavosi 12 blynelių. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų