REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
George Clooney ir Julia Roberts (nuotr. SCANPIX)

Julia Roberts ir George Clooney yra Holivudo garsenybės, suvaidinusios daugybėje įspūdingų ir galybę apdovanojimų susišlavusių juostų. 

6

Julia Roberts ir George Clooney yra Holivudo garsenybės, suvaidinusios daugybėje įspūdingų ir galybę apdovanojimų susišlavusių juostų. 

REKLAMA

Vis dėlto nors apie jų bendravimą gandai sklando jau ne vienerius metus, yra dalykų, kurių apie garsius aktorius dar nežinojote.

Pasirodo, kad nors daugelis buvo įsitikinęs, kad G. Clooney ir J. Roberts pažįstami daugybę metų, iš tiesų jiedu susipažino tik 2000-aisiais, kai aktorius kartu su režisieriumi Stevenu Soderberghu pakvietė Roberts suvaidinti juostoje „Ocean’s Eleven“. Būtent čia užsimezgė ilgametė aktorių draugystė.

Ne paslaptis, kad Holivude daugelis draugysčių yra tik dėl publikos akių – iš tiesų jos yra apsimestinės. Vis dėlto Clooney ir Roberts atvejis – išimtis. Viename interviu J. Roberts netgi sakė: „Koks palengvėjimas, kad mudu – ne Holivudo draugai. Prieš valandą jam pasakiau, jog ačiū Dievui, kad vienas kitam patinkame – kitu atveju, būtume pragare.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kai J. Roberts filmavosi „Ocean’s Eleven“su Clooney, Bradu Pittu, Mattu Damonu ir kitais garsiais aktoriais, jie visi niekuomet nesiliaudavo pokštavę ir krėtę vieni kitiems šunybių. Vis dėlto per kitą filmo dalį, kai J. Roberts laukėsi, viskas staiga pasikeitė. 

REKLAMA

„Tai buvo toks mielas pasikeitimas mūsų santykiuose, nes nes įprastai visi vieni iš kitų šaipydavomės ir erzindavome. O kai laukiausi visi traukdavo man kėdes ir nuolat bandydavo įsitikinti, ar man viskas gerai“, – užsienio žiniasklaidai yra sakiusi aktorė.

Tiesa, G. Clooney taip pat negaili gražių žodžių Juliai. Vienų apdovanojimų metu jis sakė: „Man buvo malonu stebėti, kokia moterimi tu tapai. Esi nuostabi motina, žmona ir puiki draugė. Man garbė tave turėti“.

Taip pat J. Roberts ne kartą yra viešėjusi ir G. Clooney namuose Italijoje, o taip pat jiedu mielai dalija vienas kitam patarimus apie tėvystę ir motinystę. Negana to, tiek J. Roberts, tiek G. Clooney augina dvynukus.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors galėtų atrodyti keista, kad jų niekuomet nesiejo romantiniai santykiai, tiesa yra ta, kad jie puikiai sutaria su vienas kito antrosiomis pusėmis. Aktorius užsienio žiniasklaidai yra sakęs, kad J. Robers mylimasis Danny Moderis yra itin artimas jo draugas, kuriam jis jaučia meilę. O štai Roberts džiaugėsi susitikusi su Clooney mylimąja Amala, bei yra pastebėjusi, kokią įtaką ši jam padarė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų