REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Gerų rūpesčių metas, kada viskas pakrypsta naudingai. Palanku spręsti nesklandumus, kilusius dėl pinigų ar nesusipratimų meilėje.

Jautis

Svarbiausia šiandien mokėti klausytis, net ir tuo atveju, jei teks daug kalbėti. Tai sėkmingas metas, tad susitelkite ir padarykite tai, kas svarbu, nes ši diena padės užtikrinti tolesnę sėkmę. Geras laikas kreiptis pagalbos, susitikti su svarbiais žmonėmis.

Dvyniai

Mažiau galvokite, kad pavargote, kitaip pražiopsosite ir nepasinaudosite dabar atsiveriančia puikiomis galimybėmis. Imkitės aktyvios veiklos, nebijokite leistis į nežinomybę.

Vėžys

Sėkmingas metas. Galite sulaukti seniai užtarnauto aukšto įvertinimo, pripažinimo. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui: jūsų santykiuose gali įvykti gerų permainų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų, kuriuos verta priimti. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti, kitaip dėl įtampos galite sunegaluoti ar susipykti su artimu žmogumi.

REKLAMA

Mergelė

Nepraleiskite geros progos svarbiam susitikimui, pokalbiui bei susitarimui. Dabar galite draugų bei partnerių dėka pakreipti įvykius jums reikiama linkme. Per juos įgysite didesnę apsisprendimo bei manevravimo laisvę.

Svarstyklės

Atsiribokite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų ir netikėtai rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Esmė šiuo metu atsivers per slaptus dalykus, jūsų nuojautas, sapnus. Tvarkydami reikalus elkitės taip, kaip sako jūsų širdis, neapsiriksite.

Skorpionas

Jėgų persvara aiškiai jūsų naudai. Tapsite reikšmingi ten, kur atsidursite. Nesustokite ko nors siekdami. Imkitės reikšmingų, atsakingų dalykų. Kovokite už savo bei šeimos interesus, įtaką.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiuo metu galite pasiekti tai, ko taip ilgai troškote. Nesibijokite nei vargo, nei triūso, būkite atkaklūs, jūs laimėsite.

Ožiaragis

Netikėtai reikalai gali sparčiai pajudėti į priekį. Tai persilaužimo metas reikalų ar santykių su draugais, mylimu žmogumi srityse. Nepamirškite ryte mylimam žmogui pasakyti to, kas jums abiem svarbu.

Vandenis

Šypsokitės, ne laikas liūdėti: jūsų laukia džiugi staigmena... Jėga šiandien nieko nesiekite, labiau įsiklausykite į nuojautas.

Žuvys

Susikaupusias problemas derėtų spręsti energingai, tiesa, vengiant avantiūrų: viskas turi būti apskaičiuota. Tai pergalingas metas, kai galite laimėti visose gyvenimo srityse.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų