REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Baiba Skurstenė-Serdiukė (Paulius Peleckis/Fotobankas)

Dainininkė Baiba Skurstene-Serdiukė drauge su mylimu kikboksininku Mykolu Serdiuku jau kiek daugiau nei dvejus metus augina mažylį. Pasinėrusi į motinystę moteris prisipažino, kad auginti vaikelį yra nelengvas išbandymas.

8

Dainininkė Baiba Skurstene-Serdiukė drauge su mylimu kikboksininku Mykolu Serdiuku jau kiek daugiau nei dvejus metus augina mažylį. Pasinėrusi į motinystę moteris prisipažino, kad auginti vaikelį yra nelengvas išbandymas.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt atlikėja atskleidė, kokia yra mama bei, koks mažylio poelgis ją pravirkdė.

Vaiko charakteris ir pirmosios išdaigos

Anot atlikėjos, vaikelio gimimas yra tikras išbandymas: „Su vienu jau nesusitvarkau, dabar toks amžius, kad prasidėjo pirmieji ožiai... To nori, ano nori“, – juokėsi Baiba.

Moteris teigė, kad vaikas nėra problematiškas, tačiau pasirodo ir pirmosios išdaigos, kurios ne juokais supykdo ją ir priverčia net ašarotis. „Buvo tokia situacija, kad vaikas ištaškė mano visus šešėlius. Aš ateinu į vonios kambarį, o visi šešėliai iškrapštyti, jis sėdi ir šypsosi, o man ašaros akyse kaupiasi. Aš vyrui skambinu, sakau, kad viskas – aš nebegaliu. Jam ilgai nebuvo įdomios mano makiažo priemonės“, – prisiminimais dalijosi ji.

Supermamytės ir vaiko rėžimas

Baiba pasakojo, kad gimęs vaikas pakeitė jos požiūrį į pasaulį. „Ugdo kantrybę, išbando mane. Daug dalykų mokaisi pažinti iš naujo, pamatai pasaulį kitomis spalvomis. Manęs nebeerzina vaikiškos dainelės, pasakos. Supratau, kad jos nėra tokios blogos. Svarbiausia, kad namuose būtų ramybė“, – šmaikštavo atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Nepalūžti jai padeda ir tam tikra taisyklė. „Aš vaiką auginu taip, kad jis laikytųsi rėžimo. Tai man labai padėjo. Kai žinai, kada jis konkrečiai eina miegoti, kada budrauja. Reikia nustatyti tam tikras valandas.“

REKLAMA

Kuomet dainininkei pristinga žinių, ji visuomet kreipiasi pagalbos pas drauges. „Aišku, kad visoms būna juodos dienos, tačiau negalima palūžti, reikia dalintis su savo draugėmis patirtimi.“

Ji prisipažino, kad nelabai mėgsta supermamyčių, todėl ir pati tokia nežada būti. Tiesa, ją labai erzina kitų motinų kišimasis į vaiko augimą. „Jeigu aš norėčiau pagalbos, aš pati paprašyčiau patarimų. Nereikia motinoms vadovauti, nes tai yra mano vaikas“, – piktinosi Baiba.

Sunkumai auginant vaiką ir šeimos pagausėjimas

Gerai žinoma moteris sakė, kad beveik nuo 10 mėnesiu ji viena augina mažylį, todėl labai sunku ir atrasti laiko sau, ir viską spėti. „Mano vyro dažnai nėra, aš viena jį auginu. Grįžtu naktį po koncerto, o keltis reikia labai anksti ir su vaiku žaisti. Žaisdama su vaiku aš svajoju apie miegą“, – atviravo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Daugybę koncertų bei darbų turinti moteris prisipažino, kad viską suderinti įmanoma, tačiau be pasekmių to atlikti nepavyks. „Koncertinę veiklą suderinu taip, kad lieku pajuodusiais paakiais“, – juokėsi Baiba.

Tiesa, paklausta ar ketina susilaukti dar vienos atžalos ji atsakė: „Mes niekada nesakom ne, žinot, kaip būna, tu planuoji, o Dievas juokiasi. Todėl nežinau kaip bus ateityje. Aišku, svajoju dar apie vieną vaikelį, bet norisi vaikui duoti viską ir kokybiškai, kad šis vėliau grįžęs iš mokyklos neklaustų, o kodėl aš to, ar ano neturiu“, – pasakojo Baiba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų