REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Frėja, Ineta, Deividas (tv3.lt fotomontažas)

Spalio 11-ąją garsios kino ir teatro aktorės Inetos Stasiulytės ir šokėjo Deivido Meškausko gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis – žinoma pora žengė į naują santykių etapą ir tapo tėvais. Būtent tą dieną pasaulį išvydo jų dukrelė Frėja, kuri Inetos ir Deivido širdis pripildė pačių gražiausių jausmų. 

25

Spalio 11-ąją garsios kino ir teatro aktorės Inetos Stasiulytės ir šokėjo Deivido Meškausko gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis – žinoma pora žengė į naują santykių etapą ir tapo tėvais. Būtent tą dieną pasaulį išvydo jų dukrelė Frėja, kuri Inetos ir Deivido širdis pripildė pačių gražiausių jausmų. 

REKLAMA

Portalo tv3.lt kalbinta aktorė Ineta Stasiulytė tvirtino, kad praėjusieji metai tiek jos, tiek Deivido gyvenime įnešė naujų vėjų. Žinoma, viskam prireikė laiko, tačiau dabar jie neatsidžiaugia ne tik ūgtelėjusia dukra, bet ir savo santykiais. 

„Per metus labai daug visko nutiko... Tarp mūsų su Deividu – taip pat. Mes tapome šeima, tai jau visai kitas statusas. Sako, kad kai gimsta vaikas, atsiranda trečias tarp mūsų. Tikra tiesa, mes nebebuvome dviese, staiga tapome trimis. Aišku, tam reikėjo susigulėti, susiprotėti ir galvoje susidėlioti. Dabar santykių kokybė visai kitokia, viskas labai gerėja, prasmė didesnė, o dukra... kokia ji didelė“, – šyptelėjo aktorė. 

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Ineta minėjo, kad tiek pirmasis nėštumas prieš 15 metų, tiek praėjusiais metais nebuvo sudėtingas. Tiek vyresnėlė Upė, tiek mažoji Frėja – pavydėtinai ramios. 

REKLAMA

„Man net prieš 15 metų su Upe buvo labai lengva. Jos abi labai ramios... Frėja sau sėdi, žiūri, šypsosi... Aš neatsižaidžiau su lėlėmis, tai ji man dabar yra tikra lėlė. Tą patį sako ir mano dukros auklė. Ji tikrai kaip lėlė. Kur ją padedi, ten ji sėdi... Mes net jokio garso iš jos neišgirstame. Kiti vaikai, kuriuos reikia aprengti, jie klykia, rėkia, o Frėja šypsosi, žiūri...“, – pasakojo Ineta. 

Ne paslaptis, kad daugelis moterų po kūdikio gimimo susiduria ir ne su pačiu lengviausiu etapu – pogimdyvine depresija. Jas kamuoja nuovargis, gyvenimo džiaugsmo praradimas, prislėgta nuotaika ir nerimas. Visgi I. Stasiulytė tvirtino, kad niekas kitas nėra atsakingas už tavo nuotaiką, todėl moteris pati turi kuo pozityviau galvoti. 

REKLAMA
REKLAMA

„Aš laukiau, kada bus tas momentas, kai po gimdymo pasidaro sunku, bet niekaip nesulaukiau... Nežinau... Visąlaik šalia buvo vyras, tačiau ne jis turi pakelti man nuotaiką. Moteris turi pati su savimi padirbėti, netapti priklausoma nuo vyro. Jis neprivalo man pakelti nuotaikos. Jei aš geros nuotaikos, jis ir neturi, ko liūdėti, o tada visi laimingi“, – kalbėjo Ineta. 

Ineta naujienų portalo tv3.lt skaitytojams taip pat prasitarė, kad dukros gimtadienyje jų šeima lauks ir ypatingo svečio – vyresnėlė Inetos dukra atvyks kartu su savo vaikinu.

„Mes, aišku, darysime visokias dekoracijas, ruošimės šventei, bet pirmasis gimtadienis yra labiau skirtas tėvams, artimiesiems, ji juk dar pati nelabai supranta, jai nei tos dovanos nelabai rūpi. Mano tėvai atvažiuos, sesė su šeima atvažiuos, Deivido tėvai... Būsime kartu. Ir mano dukros Upės vaikinas atvažiuos...“, – sakė ji. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasiteiravus I. Stasiulytės, ar nėra keista matyti dar 14-metę dukrą su vaikinu, ši tvirtai atsakė: „Man visiškai nekeista, priimtu tai normaliai, neapsimetu, kad pati nebuvau paaugle. Nebandau vaizduoti kažkokios mamelės. Aš pati jau 17 metų... Kai pagalvoji, vos du metai ir ji bus tokio amžiaus“, – mįslingai pokalbį užbaigė Ineta.

Keitė vardą

Praėjusių metų rudenį aktorė Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas ant rankų sūpavo gimusią dukrelę. Tiesa, iš pradžių jai buvo suteiktas Marijos vardas, tačiau pora po kelių dienų vardą nusprendė pakeisti.

Ineta minėjo, kad vos gimus dukrai jie suprato, kad Marijos vardas – ne jai.

Taip pora, supratusi, kad dukra turi savo charakterį, nusprendė ieškoti kito, kiek retesnio ir įdomaus, stipraus, vardo.

REKLAMA

Deividą sužavėjo Frėjos vardas, kuriuo mergaitę pora ir pavadino. Tai skandinavų mitologijos vardas, kuris kildinamas iš meilės, grožio ir vaisingumo deivės Freyos.

Portalas tv3.lt primena, kad visai neseniai garsi pora TV3 televizijos laidoje „Pasaulis pagal moteris“ papasakojo apie dukrelės Frėjos gimdymą. Daugiau sužinoti galite paspaudę čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų