REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Edward Walson (tv3.lt fotomontažas)

Filmus „Aukštuomenės klubas“ ir „Džesmina“ žino tikrai daugelis kino mylėtojų. Būtent šių garsių juostų prodiuseris Edwardas Walsonas Lietuvoje lankosi su ypatinga misija – Holivudo įžymybė organizuoja po penkerių metų pertraukos konkursą „Mis Visata Lietuva 2019“, kuris įvyks jau spalio 18-ąją. 

22

Filmus „Aukštuomenės klubas“ ir „Džesmina“ žino tikrai daugelis kino mylėtojų. Būtent šių garsių juostų prodiuseris Edwardas Walsonas Lietuvoje lankosi su ypatinga misija – Holivudo įžymybė organizuoja po penkerių metų pertraukos konkursą „Mis Visata Lietuva 2019“, kuris įvyks jau spalio 18-ąją. 

REKLAMA

Naujienų portalo tv3.lt kalbintas prodiuseris atskleidė, ką mano apie Lietuvą bei lietuvaičių grožį, pasidalijo savo įžvalgomis apie moterų stereotipus bei neišvengė pažadų. 

Edwardai, ar pirmą kartą viešite Lietuvoje? Koks įspūdis atvykus į mūsų šalį?

Į Lietuvą pirmąkart atvykau praėjusiais metais, aplankiau jūsų sostinę – Vilnių – ir labai pamilau šią šalį. Mane nustebino, kaip čia švaru gatvėse, kokie malonūs ir gražūs jūsų žmonės. Supratau, kad čia dirba tikri savo sričių profesionalai, todėl prisijungti prie jų ir dirbti kartu su TV3 televizija man yra vienas malonumas. Šie metai yra patys pirmieji, tačiau kitais metais tęsime šį konkursą, turėsime šiek tiek daugiau laiko ir galėsime surengti dar įspūdingesnį šou. 

Kodėl nusprendėte organizuoti tokio masto renginį Lietuvoje? 

Aš dirbu su filmais, įvairiais šou, bet taip pat ir su televizijos renginiais įvairiose pasaulio šalyse. Turiu nemenką patirtį organizuojant juos. Kai šis konkursas buvo pardavinėjamas, labai susidomėjau galimybe įsigyti frančizę. Sužinojau, kad galima organizuoti konkursus Italijoje ir Portugalijoje, todėl šiose šalyse dirbti pradėjau jau prieš dvejus metus. Taip pat išgirdau, kad yra proga organizuoti konkursą Lietuvoje. Apie ją aš žinojau jau labai seniai. Pats esu iš Pensilvanijos, kur lietuvių bendruomenė yra labai didelė.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuva yra šalis, kurioje yra daugybė gražių moterų. Kadangi šioje šalyje nuo 2014-ųjų nevyko jokio grožio konkurso, pagalvojau, kad būtų smagu sugrąžinti jį į šalį. 

REKLAMA

Matėte visas kandidates, kurių viena taps „Mis Visata Lietuva 2019“ nugalėtoja. Kokios jos jums pasirodė?

Aš buvau sužavėtas ne tik merginų grožiu, bet ir tuo, kaip jos bendrauja, kaip gerai jos kalba angliškai. Būtent tai, kad jos moka užsienio kalbą, yra labai gerai dalyvaujant „Mis Visatos“ konkurse. Aišku, mokėti anglų kalbą nėra privaloma, tačiau tai palengvins jų bendravimą ir padės užmegzti daugiau ryšių. 

Žinoma, mokėti užsienio kalbą reikia, tačiau vien jų grožio ar kalbos žinių neužteks. Man svarbu, kad jos gerai išmanytų pasaulio aktualijas ir galėtų diskutuoti tokiomis temomis, kaip užsienio politika ar klimato atšilimas. 

REKLAMA
REKLAMA

Bet ar grožio konkursuose vis dar svarbus tik išorinis moters grožis..?

Tikrai ne. Graži moteris – visapusiška moteris. Gera matyti, kad jos kovoja už savo teises, už tokio pat dydžio atlyginimus, tačiau prie viso to reikia nepamiršti ir fizinio jų pasirengimo. Jei anksčiau, 1940-1950 metais, nebuvo kalbama apie tai, kad moteris turi būti sportiška, šiandien tai – labai svarbu. Moters išvaizda ir jų suvokimas vakar ir šiandien skiriasi kardinaliai. Pavyzdžiui, ta pati Marilyn Monroe – ji buvo grožio ikona, tačiau šiandien, pagal kai kuriuos žmones, ji neatitiktų tų grožio standartų ir formų. 

Mano manymu, šiuolaikiniai žmonės – tiek vyrai, tiek moterys – turėtų labiau susirūpinti dėl savo sveikatos. Viršsvoris kenkia mūsų sveikatai, todėl reikia maitintis visaverčiu maistu, pirkti sveikus produktus ir, žinoma, daugiau sportuoti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokios merginos savybės jums yra pačios žaviausios ir svarbiausios? 

Mokslinis laipsnis nėra toks svarbus, kaip tavo charizma. Svarbu skaityti, lavinti save, papildomai mokytis užsienio kalbos, tačiau diplomas yra tik popierėlis tavo rankoje. Aš pats išmokau penkias užsienio kalbas, lietuvių – viena sunkiausių... Bet pažadu, kitais metais, kai vyks naujas konkursas, aš ją mokėsiu. 

Man nesvarbu, ar mergina baigė Harvardo universitetą. Jei ji nežino, ko nori gyvenime, neturi gerų komunikacijos gebėjimų, tas diplomas neteks savo vertės.  

Moterys turi turėti savo nuomonę ir nebijoti jos išreikšti. Jos turi žinoti, ko nori gyvenime. Svarbu turėti tikslą ir tikslingai lydėti link jo. Mokslas neturėtų baigtis tada, kai baigi mokyklą, lygiai tas pats su sportu – sportuoti reikia visą gyvenimą. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų