REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Manote, kad jūsų akių spalva yra pati seksualiausia? „Daily Star Online“ atskleidžia neeilinio akių spalvos ir seksualumo tyrimo rezultatus.

Manote, kad jūsų akių spalva yra pati seksualiausia? „Daily Star Online“ atskleidžia neeilinio akių spalvos ir seksualumo tyrimo rezultatus.

REKLAMA

Ar kada esate susimąstę apie tai, ką kiti žmonės mano apie jūsų akių spalvą? Pasirodo, akių spalva gali nemažai pasakyti apie kiekvieno asmenybę, ir net apie seksualinį gyvenimą. Keletas skirtingų tyrimų anksčiau jau yra parodę, kad mėlynakiai žmonės yra labiau seksualiai patrauklūs. Bet kokia situacija yra dabar?

„1–800 Contacts“ kompanija apklausė 1 000 žmonių ir išsiaiškino, ką jie mano apie kiekvieną akių spalvą. Tyrimų rezultatai rodo, kad rudaakiai yra matomi kaip geri, patikimi ir tokie, kuriais verta pasikliauti, o žaliaakiai – geraširdiški ir dosnūs.

Išskirtinai „Daily Mail Online“ pateiktuose tyrimo rezultatuose matoma, kad šviesiai rudos spalvos akių savininkais žavimasi dėl jų užsidegimo profesiniame gyvenime. Pilkos spalvos akis turintys žmonės laikomi patraukliausiais, tuo tarpu mėlynakiai matomi kaip mėgstantys naujoves.

REKLAMA
REKLAMA

Bradas Daiberis, „1–800 Contacts“ turinio komandos narys, „Daily Star Online“ sakė: „Labai įdomu, kad skirtingų spalvų akis turintiems žmonėms geriausiai sekasi skirtingose gyvenimo srityse. Šviesiai rudų akių žmonės labiausiai pasižymi darbe, mėlynakiai yra patys geidžiamiausi, kadangi mėlyna laikoma seksualiausia akių spalva, be to, jie taip pat matomi kaip labiausiai bendraujantys ir ekstravertiški žmonės. Tuo tarpu žaliaakiai laikomi altruistiškais ir progresyviais žmonėmis, o rudaakiai kitiems atrodo patikimiausi.

REKLAMA

Pastebėjome stiprų sąryšį tarp akių spalvos ir patrauklumo, bet taip pat labai įdomu, kad su kiekviena akių spalva siejamos tam tikros asmeninės savybės. Ilgalaikio partnerio ieškančiam žmogui ruda akių spalva gali nebūti pati geidžiamiausia, bet daugelis jai priskiria patikimumo savybę. Tai taip pat labai svarbu, jei galvojame apie ilgalaikius santykius.“

Patraukliausia akių spalva:

  1. Pilka – 7,4 taško

  2. Mėlyna – 7,3 taško

  3. Žalia – 7,3 taško

  4. Šviesiai ruda – 7,2 taško

  5. Tamsiai ruda – 7,1 taško

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų