REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas: išskyrė kelis Zodiako ženklus, kuriems ši diena – lemtinga

Spalio 06 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Spalio 06 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Kažkokia bespalvė diena. Gali kamuoti abejonės dėl neaiškios situacijos darbo, santykių arba sveikatos srityje. Lengva įsivelti į nesusipratimus, nusišnekėti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nors įtemptai darbuositės (jei šiandien reikia dirbti), tačiau gali būti, kad jūsų darbas liks neįvertintas. Matydami, kad kai kurie svarbūs norai neatitinka jūsų galimybių, jausitės prislėgti. Nenuleiskite rankų.

REKLAMA

Dvyniai

Regis, gyvenimas vers labiau taupyti, kruopščiai skaičiuoti pajamas bei išlaidas. Vykdykite finansinius įsipareigojimus, jei jų turite. Pasistenkite nelįsti į skolas, planuokite biudžetą. Saugokite savo turtą nuo vagių.

Vėžys

Tikriausiai teks imtis reikalų, kur reikia intensyviai bendrauti, reklamuoti, gauti ar pateikti informaciją. Bus daug kalbama, o tai reiškia, kad galite paskleisti gandus, priplepėti to, ko vėliau gailėsitės.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tiek energiją, tiek įkvėpimą rutina padengs nuovargio ir abejingumo dulkėmis. Jūsų mintys šiandien daugiausiai suksis apie šeimos reikalus, pinigus. Artimo žmogaus problema gali tapti jūsų problema.

Mergelė

Venkite dviprasmiško elgesio su priešinga lytimi. Galite būti neteisingai suprasti. Per didelis reiklumas taip pat neprives prie gero. Labiau pasirūpinkite vaikais, neignoruokite jų problemų.

Svarstyklės

Tikėtina naujų darbų pradžia naujoje aplinkoje. Pažįstamas asmuo gali prašyti pagalbos tvarkant turtinius reikalus ir pan. Arba patys dėl to kreipsitės. Konkretumo tikėtis kol kas neverta, pažadai gali būti netikri.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Sunkiai kontroliuosite ir savo jausmus, ir pajamas. Galite atsidurti dviprasmiškoje situacijoje. Tikriausiai pajusite, kaip slegia įgrisusi rutina ir nemėgstami žmonės bei konkurentai.

Šaulys

Jeigu neišklysite iš suplanuotos dienotvarkės, gali pavykti susitarti dėl svarbių jums dalykų. Būsite išradingi spręsdami, kaip racionaliau panaudoti turimas lėšas, medžiagas, nebeeksploatuojamus daiktus.

Ožiaragis

Gali būti, kad jums teks atsisakyti kai kurių ambicijų, nes stigs palaikymo. Svarbu neprarasti savigarbos ir savikontrolės. Visuose kontaktuose apsiginkluokite diplomatija.

REKLAMA

Vandenis

Jūsų galva bus užimta svarbiais darbo reikalais ar jo paieškomis. Galimas pokalbis su įtakingu asmeniu ar užsieniečiu. Pasistenkite išlikti korektiški.

Žuvys

Būsite linkę labiau pasitikėti draugais ir pažįstamais, stengsitės pritapti prie kolektyvo (jei šiandien reikia dirbti). Vis dėlto išvengti klastų bei užkulisinių intrigų bus sunku. Subtiliau reikškite savo nuomonę, venkite svaigalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų