REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neįtikėtinas radinys vieno iš buvusių Kinijos merų rūsyje – pareigūnai ten rado 13 tonų gryno aukso ir galybę grynųjų pinigų. 

Neįtikėtinas radinys vieno iš buvusių Kinijos merų rūsyje – pareigūnai ten rado 13 tonų gryno aukso ir galybę grynųjų pinigų. 

REKLAMA

Ne – tai ne kokia nors nustekentos Venesuelos režimo aukso saugykla, o buvusio mero rūsys Kinijoje. Už korupciją teisiamas buvęs Kinijos prezidento Xi Jinpingo komunistų partijos aukštas pareigūnas savo rūsyje slėpė net 13 tonų aukso, už daugiau nei 300 mln. eurų, ir dar daugiau grynųjų pinigų ir vertybinių popierių – už net 33 mlrd. 

Taip pat kita, buvusi Kolumbijos politikė pademonstravo, kad ne iš molio drėbta. Saugumo kameros fiksuoja, kaip už balsų pirkimą ir nelegalų ginklų laikymą 15 m. kalėjimo nuteista 43-ejų Aida Merlano nusileidžia virve pro langą, ramiausiai atsisėda ant čia jos jau laukiančio motociklo, užsideda šalmą ir nudumia lauk.

Neįtikėtina situacija Bogotoje kamerų užfiksuota po to, kai kalinė lydima prižiūrėtojo atvyko gydytis į odontologo kabinetą.

REKLAMA
REKLAMA

„Sargas, kuris su ja buvo – liko laukiamajame, o kalinė buvo nuvesta pas gydytoją. Pastarasis ir rekomendavo sargui palaukti koridoriuje“, – sako kalėjimo atstovas William Ruiz.

Kameros fiksavo ir veiksmą odontologo kabinete. Čia kalinė dar ir spėjo susikrauti kelioninę rankinę ir atsisveikinti su neįtikėtinos pabėgimo operacijos bendrais. Pareigūnai dabar  už informaciją apie jos buvimo vietą siūlo 50 mln. Kolumbijos pesų, tai yra keliolika tūkstančių eurų. Aiškinamasi ir kodėl buvusi politikė iš viso išvežta gydytis už moterų kalėjimo ribų, esą taip daroma tik labai išskirtiniais atvejais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų