REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį „Facebook“ pradėjo plisti vaikiškos pižamos nuotrauka, kurią moteris nupirko savo trimečiui sūnui. Užrašas ant mažamečiui skirtų marškinėlių šokiravo mamą. 

Trečiadienį „Facebook“ pradėjo plisti vaikiškos pižamos nuotrauka, kurią moteris nupirko savo trimečiui sūnui. Užrašas ant mažamečiui skirtų marškinėlių šokiravo mamą. 

REKLAMA

Ji teigė, kad prekybos centre „Maxima“ įsigijo pižamą, su kuria ketino leisti savo mažametį sūnų į darželį. Tačiau tai, ką rado išpakavusi savo pirkinį, ją supykdė. Moteris džiaugiasi, kad sugalvojo šį drabužėlį apžiūrėti namie, o ne iškart nunešė į darželį.

Nors iš pirmo žvilgsnio tai atrodo tik nekaltas piešinėlis su tiranozauru, tačiau užrašytas pokštas ganėtinai suglumino moterį. Ant marškinėlių puikuojasi užrašas „jeigu kada nors nuliūsite, įsivaizduokite... tiranozaurą bandantį masturbuotis (org. if you ever get sad just imagine... a T-rex trying to masturbate)“.

Šis mažas incidentas sulaukė daugybės internautų reakcijų.

„Suaugusiųjų dydžių buvo? Palaukit, dar iš prekybos neišimkit“, – rašė vienas komentatorius ir sulaukė beveik šimto žmonių pritariamų reakcijų.

REKLAMA
REKLAMA

„Man tai atrodo, kad čia viskas OK... vaikams nuo mažens skiepijamas sveikas humoro jausmas, skatinami domėtis lytinių švietimu, dinozaurais, antropologija ir mokintis anglų kalbos... ir „Optimistinis požiūris į problemas", – juokavo kitas.

REKLAMA

Tačiau ne visi buvo linkę juokauti ir šioje situacijoje įžvelgė ir pačios pirkėjos kaltę.

„Reik žiūrėt prieš perkant ir nebus problemų“, – rašė viena moteris.

„Kai perkat, žiūrėkit ką ir nereiks verkt facebooke, o šiaip faina maikė“, – pritarė jai kita.

Portalas tv3.lt susisiekė su „MAXIMA LT“. Susidariusią situaciją komentavo Rima Aukštuolytė, atstovė ryšiams su visuomene:

„Atsiprašome visų klientų, kurie įsigijo šias pižamas. Visiems susisiekusiems su mumis dėl pirkinio ir sutikusiems, grąžinome pinigus už šią prekę. Minima pižama neturėjo patekti į prekybą. Deja, dėl įvykusios techninės klaidos keli vienetai pižamų iš sandėlio iškeliavo į porą parduotuvių. Dar kartą atsiprašome savo klientų dėl galimų nepatogumų.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų