REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės vidurio žvaigždynas iškalbingas. Astrologai teigia, kad jis rodo ne pačią maloniausią dieną. Teks dorotis su sunkumais, stoti į akistatą su situacijomis, kurių tikrai nesitikėjote. Ką žvaigždės žada jums – skaitykite toliau.

Savaitės vidurio žvaigždynas iškalbingas. Astrologai teigia, kad jis rodo ne pačią maloniausią dieną. Teks dorotis su sunkumais, stoti į akistatą su situacijomis, kurių tikrai nesitikėjote. Ką žvaigždės žada jums – skaitykite toliau.

REKLAMA

Avinas

Nors diena bus gana įprasta, jūsų nuotaikos nuolat kaitaliosis. Nervai gali būti įtempti dėl nelengvo pokalbio su solidžiu asmeniu. Jeigu bandysite kelti savo reitingą, įtaką, galite persistengti.

Tauras

Būsite nusiteikę bendrauti, ieškoti bendraminčių, sąjungininkų, siekti populiarumo. Tačiau tai galite daryti nelabai etiškais būdais. Mokėkite objektyviai vertinti priešininkus, oponentus.

Dvyniai

Tikėtinas neadekvatus situacijos vertinimas, nerimavimas dėl pažįstamo ligonio, užkulisinės veiklos, nelegalaus pasipelnymo. O galbūt tiesiog vengsite bendravimo, užsidarysite savo kiaute ir būsite viskam abejingi.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandien darbe teks dorotis su rūpesčiais ir užduotimis. Vieniems atrodysite nepalenkiami, užsispyrę, kitiems - kaip tik draugiški ir tolerantiški. Iš tikrųjų šiandien vadovausitės ne itin dorais ir pagirtinais motyvais.

REKLAMA

Liūtas

Regis, spręsite rimtus klausimus, susijusius su verslu, nuosavybe. Nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi. Padėkite savo pastangomis, nebūkite šykštuoliai, jeigu draugas paprašys pagalbos dėl rimtos bėdos.

Mergelė

Tikėtina, kad daug bendrausite su giminaičiais, šeimos nariais, draugais, kaimynais. Galimi pasiūlymai, susiję su verslu, komercija. Neužkibkite ant sukčių kabliuko.

Svarstyklės

Nelabai maloni diena. Regis, teks pasirūpinti jums neįdomiais dalykais arba tiesiog labai įtemptai dirbti. Ir gali būti, kad vakare vis tiek jausitės nusivylę tuo, į ką dėjote tiek daug pastangų.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būsite linkę kritiškai vertinti savo ir artimųjų gyvenimą. Vaikų auklėjimo klausimai iškils į pirmą planą. Per didelę reikšmę galite suteikti atsitiktiniam susitikimui ar nereikšmingai permainai.

Šaulys

Tikriausiai uoliai kibsite į darbus arba tvarkysite aplinką, perstatinėsite baldus. Visgi numatytiems darbams gali pristigti jėgų dėl sveikatos problemos, o dalykiniai kontaktai vargins labiau nei tikėjotės.

Ožiaragis

Dėl padidėjusio jautrumo galite nervingai reaguoti į menkas nesėkmes, kritiką. Nieko niekam nesistenkite įrodyti, ypač jei matote, kad jūsų nenori girdėti. Kantriai leiskite pasireikšti kitiems.

Vandenis

Įtampą kels atsakingi finansiniai reikalai, su draudimu ar muitinės procedūromis susiję rūpesčiai. Arba nerimausite dėl partnerio problemų.

Žuvys

Jeigu esate kelionėje ar komandiruotėje, ji pasirodys kur kas labiau varginanti nei tikėjotės. Arba turėsite nelengvų reikalų su užsieniečiais, įpareigojantį pokalbį su įtakingu asmeniu, pareigūnu ar pan.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų