REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio žvaigždynas rodo, kokia diena bus Zodiako ženklams. Vieniems – apgaulingas metas, kuris vers susimąstyti, o kitiems prireiks daug kantrybės, kad galėtų sėkmingai užbaigti tai, ką pradėjo. Kokia diena laukia jūsų – skaitykite toliau.

Antradienio žvaigždynas rodo, kokia diena bus Zodiako ženklams. Vieniems – apgaulingas metas, kuris vers susimąstyti, o kitiems prireiks daug kantrybės, kad galėtų sėkmingai užbaigti tai, ką pradėjo. Kokia diena laukia jūsų – skaitykite toliau.

REKLAMA

Avinas

Nieko nauja nepradėkite: verta užsiimti nebaigtais, atidėtais reikalais. Nepraraskite savitvardos, patys neskubėkite ir kitų negainiokite. Neskubėkite priimti pasiūlymų dėl paaukštinimo ar naujos darbo vietos, nebent gausite juos iki pavakarės.

Tauras

Būkite kantresni, neskubinkite įvykių. Kai kurie draugai bus linkę jumis savanaudiškai pasinaudoti. Iki pavakarės nėra prasmės aptarinėti ilgalaikių projektų, planų. O vakare atsigausite: laukia malonus netikėtumas.

Dvyniai

Ilsėkitės, džiaukitės gyvenimu, nes įtampa, nerimas bus žalingi. Venkite aiškintis santykių su artimaisiais, ypač jei kas nors informavo apie netikusį antrosios pusės ar vaiko elgesį: galima lemtinga klaida.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Kad ir ką išgirsite, neskubėkite nei džiaugtis, nei nuliūsti. Ne viskas pasitvirtins, tad negeras laikas apsispręsti, ypatingai iki pietų. Būkite atidesni vaikams – jie gali meluoti, nenorėti prisipažinti dėl kokių nors skaudžių dalykų. Vis dėlto vakaras bus džiugus.

REKLAMA

Liūtas

Kad ir kaip skubinsite įvykius, atsidursite toje vietoje, nuo kurios pradėjote. Neapdairumas dirbant su pinigais, dokumentais, informacija gali brangiai kainuoti. Tikėtinos neplanuotos išlaidos dėl šeimos reikalų ar neatsakingo vairavimo.

Mergelė

Dvilypis metas: jausitės geriau ir galite nepagalvoję pasielgti lengvabūdiškai. Nesivelkite į ginčus, mažiau kalbėkite, saugokite paslaptis. Itin atidžiai tikrinti jus pasiekiančią informaciją.

Svarstyklės

Susimąstymo diena. Darykite tik tai, kas jums malonu ir nesunku. Gali atsinaujinti senas nesutvarkytas finansinis reikalas, iškilti naujų teisinių sunkumų įgyvendinant dabartinį sumanymą. Vakarą geriau praleisti namie.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Apgaulingas metas: nepasitikėkite svetimų žmonių gerumu, įtakingų asmenų, užsieniečių pažadais bei kilniais norais. Nesivelkite į avantiūras nei dalykinėje, nei meilės srityje: ko nors neįvertinsite, ne taip suprasite ir rimtai apsigausite. Bet popiet laikas bus geresnis.

Šaulys

Būtina tvarka ir atsargumas, kitaip painiava neišvengiama: gresia klaidos dėl išsiblaškymo, nuovargio, gal ir dėl kompetencijos stygiaus. Nesiimkite atsakingų darbų: nesėkmė pakenks jūsų reputacijai bei karjerai.

Ožiaragis

Atsargiai žadėkite, neįsipareigokite dėl svarbių dalykų, nebūkite patiklūs: aplinkiniai gali suklaidinti. Neskubėkite pasirašinėti dokumentų jų tinkamai neišnagrinėję.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Dalykinėje srityje nerizikuokite pinigais, saugokite savo reputaciją. Gresia nuostoliai, bet tai derėtų vertinti kaip atpildą už padarytas klaidas ar galimas nelaimes. Vakaras ramesnis, palankesnis, tinkamas viešnagėms, svečiams priimti.

Žuvys

Iki galo nepasikliaukite partneriais bei tais, kurie jus remia, nebūkite patiklūs bendraudami su užsieniečiais. Tačiau savęs bei savo galimybių irgi nepervertinkite: gali apgauti ir jūsų intuicija. Laukia malonus vakaras.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų