REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Orus Europoje baigia užvaldyti debesuoti, vėjuoti ir lietingi ciklonai. Gražiems orams liks labai mažai vietos tik kai kur žemyno pietuose.

Orus Europoje baigia užvaldyti debesuoti, vėjuoti ir lietingi ciklonai. Gražiems orams liks labai mažai vietos tik kai kur žemyno pietuose.

REKLAMA

Orus Lietuvoje artimiausią parą lems debesuotasis ciklonas, dėl to lietaus ir vėl bus, tiktai ne tiek, kiek šiandien. Be to, jau dabar aišku, kad lietinga bus bene visa savaitė.

Lietuvoje šį vakarą ir nakties pradžioje vis dar bus lietinga, bet vėliau svarbiausi lietaus debesys pasitrauks, liks tik pavieniai, iš kurių kai kur palynos, bet jau visai nedaug. Bus vėjuota.

Antradienio rytas ir pirmoji dienos pusė bus beveik be lietaus – kai kur purkštelės iš pavienių debesų, ir tiek. Bus netgi pragiedrulių ir saulės. Pavakare iš naujo gausiau lyti pradės šalies vakaruose, pietvakariuose.

Artimiausią parą palis gana sodriai, bet tikrai ne per daug – žemė drėgmės stokoja, nieko bloga neįvyks.

Aiškėja, kiek galėtų prilyti per 10 parų. Skaičius gana didelis, atitinka du trečdalius mėnesio normos.

REKLAMA
REKLAMA

„Kitaip tariant, bus tiesiog lietinga. Artimiausią naktį orai Lietuvoje bus debesuoti ir lietingi, kai kada lis smarkokai. Be to, bus dar ir vėjuota. Rytas ir didžioji dienos dalis bus mažai lietinga, pasitaikys ir pragiedrulių, pavakare vakaruose pradės lyti vėl. Žemiausia temperatūra naktį bus apie 8–10, prie jūros 11 laipsnių, dieną nenoriai šils iki 11–13 laipsnių šilumos“, – teigia sinoptikas Naglis Šulija.

REKLAMA

Per kitas dvi paras orus Lietuvoje lems tas pat ciklonas, dėl to vyraus debesuoti ir lietingi orai. Geroji žinia – lis ne nuolatos. Trečiadienio naktį atvės iki 8–10, dieną šils iki 13–15 laipsnių, ketvirtadienio naktį bus giedriau, dėl to atvės iki 4–6, vietomis liks 7–8 laipsniai, dieną šils iki 12–13 laipsnių šilumos.

Ką gi, atėjo šlapiasis ruduo, teks prie jo kaip nors prisitaikyti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų