REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Evelina Young pasidalino asmeninėmis nuotraukomis (nuotr. asm. archyvo)

Los Andžele drauge su vyru gyvenanti atlikėja Evelina Anusauskaitė-Young ne retai su savo gerbėjais ir sekėjais socialiniuose tinkluose dalijasi pavydėtinais kadrais.

9

Los Andžele drauge su vyru gyvenanti atlikėja Evelina Anusauskaitė-Young ne retai su savo gerbėjais ir sekėjais socialiniuose tinkluose dalijasi pavydėtinais kadrais.

REKLAMA

Atlikėja dažnai savo gerbėjus palepina spalvingomis bei seksualiomis nuotraukomis.

Evelina instagrame turi daugiau nei 69 tūkst. gerbėjų. Ji žavi juos ryškiomis, spalvingomis ir seksualiomis nuotraukomis.

Visai neseniai ji pasidalijo nuotrauka, kurioje ji pozuoja gamtoje, rankose laiko puodelį. Moteris apsitempusi itin seksualiu bodžiu. Nuotraukoje matyti jos nepriekaištinga figūra bei laibas it vapsvos liemuo. 

Tiesa, gerbėjai negailėjo gražių žodžių jai. „Gražuolė“, „Jūs nuostabi“, „Kokia barbytė“, „Seksuali“ – skelbė jie.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš komentatorių net parašė, jog užsidės šią nuotrauką ant telefono ekrano.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad beveik prieš metus Evelina lankėsi Lietuvoje bei daugiau papasakojo apie savo ryšį su vyru.

REKLAMA

„Jis dirba, laisvai samdomi darbuotojai gali sustabdyti savo darbus, tačiau jis verčiasi tokia veikla, kad darbus gauna vos kelios dienos prieš, todėl planuoti yra labai sunku. Tenka praleisti šeimos šventes. Mes neturime tiek daug laiko kartu, kiek norėtume turėti. O kai turime – būname pavargę po visų darbų... Nesinori kur nors eiti... Santykiuose reikia dirbti ir atrasti vienas kitam laiko. Mums kol kas tikrai sekasi“, – tvirtino E. Young.

Ir nors daugeliui Evelinos gyvenimas atrodo lyg pasaka, kurioje netrūksta prabangos ir iškilmingų vakarėlių, vis dėlto realybė yra kiek kitokia. Pati Evelina tvirtino, jog kartais trūksta laisvo laiko, kurį galėtų leisti su savo vyru Adamu.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes neturime laiko vaikščioti kartu po parką, žiūrėti į dangų ir kalbėti apie bet ką, tačiau leidžiame laiką dirbdami, kurdami. Man reikia jo pagalbos kuriant dainas dėl anglų kalbos, vaikštome kartu į susitikimus su prodiuseriais, jis taip pat režisavo mano vaizdo klipus. Esu kilus iš tokios šeimos, kur artimi žmonės rūpinasi mano veikla, todėl man toks santykis net labiau patinka“, – sakė Evelina.

„Darbas kartu mums viską sudėliojo į teisingas vietas. Mes abu labai tvirtos asmenybės, žinome, ko norime, siekiame turėti kontrolę savo pusėje, tačiau būdavo momentų, kai užtrenkdavome vienas kitam duris, tačiau ieškojome kompromisų ir nuoširdžiai nesipykstame kokius keturis metus“, – sakė E. Young.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų