REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologai lengvos savaitės pabaigos nežada: vienų laukia pokyčiai santykiuose, kitų – darbe. Taigi vertėtų neprarasti budrumo ir pasverti kiekvieną žodį.

Astrologai lengvos savaitės pabaigos nežada: vienų laukia pokyčiai santykiuose, kitų – darbe. Taigi vertėtų neprarasti budrumo ir pasverti kiekvieną žodį.

REKLAMA

Avinas

Šiandien jus gali užklupti tas nejaukus konkurencijos pojūtis. Jums atrodys, kad kažkas visomis priemonėmis bando sumenkinti jūsų pozicijas darbe, gauti tai, ko siekėte jūs.

Tauras

Galimi pokyčiai santykiuose su draugais ar partneriu. Derėtų išsiaiškinti mažus nesusipratimus ir švelninti nuomonių skirtumus. Pasistenkite atsižvelgti į kitų žmonių jausmus, poreikius.

Dvyniai

Nelengva dienelė. Jums bus sunku susikaupti ir ką nors konkretaus nuveikti. Labiausiai norėsis tingiai ilsėtis. Negalėjimas paveikti situacijos tikriausiai paskatins jus atsipalaiduoti ir judėti iš inercijos.

Vėžys

Būsite nerimastingi, ištroškę meilės bei nuotykių. Jeigu aistros nėra, ją išgalvosite. Svarbu, kad emocijos kunkuliuotų ir jaustumėtės reikalingi. Nederėtų lošti, rizikuoti santaupomis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Ši diena žada keistus kontaktus arba įvykius, kurie palies jūsų draugus, artimuosius. Savo ruožtu jie gali jums atnešti netikėtumų arba suteikti kažkokių žinių. Nepameskite svarbių dokumentų.

REKLAMA

Mergelė

Galite sėkmingai panaudoti kūrybinius gabumus, iškalbą. Kils pagunda įsitraukti į spontanišką nuotykį, meilės avantiūrą. Prižiūrėkite ir kontroliuokite vaikus.

Svarstyklės

Regis, jums labai nesinorės eiti į darbą (jei šiandien reikia dirbti), arba nueisite noriai, bet ten kažkas sugadins nuotaiką. Neimkite visko į širdį, tausokite sveikatą. Tai, kas atrodė priimtina ir svarbu, staiga gali prarasti prasmę.

Skorpionas

Savo prieštaringu elgesiu jūs galite pakirsti artimo žmogaus pasitikėjimą. Nesusigundykite abejotinu uždarbio šaltiniu. Saugokitės sukčių, atsargiai vairuokite.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galite suvokti, jog per daug pinigų iššvaistėte be reikalo ir dabar darosi neramu. Galbūt susigriebsite, kad pamiršote sumokėti įmokas ar pan.

Ožiaragis

Šiandien svarbu nepažeisti profesinės ir pilietinės etikos. Įtakingi draugai arba užsienio partneriai gali padėti realizuoti planus. Tačiau galimi ir tušti pažadai, neperspektyvūs susitarimai.

Vandenis

Prieštaringa diena. Viena vertus, galima tikėtis sėkmingo protinio darbo, gerų naujienų iš giminaičio, draugo ar visai nepažįstamo asmens. Kita vertus, skaudžių padarinių gali turėti kažkokia rizikinga avantiūra.

Žuvys

Būsite filosofiškai nusiteikęs, bet ne itin draugiškas savo pašnekovams. Korektiškai elkitės su nepažįstamais žmonėmis, nes jie gali turėti įtakos jūsų ateičiai. Jei esate kelionėje, galite susidurti su netikėtais keblumais.

Šaltinis: Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų