REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
FASHION SHOW (nuotr.Greta Skaraitienė)  (Fotobankas)

Šeštadienio popietę sostinėje vyko išskirtinis renginys, kuriame vaikai pristatinėjo naujų kolekcijų drabužius. Tiesa, daugiausiai dėmesio susilaukė Ingos Stumbrienės dukra Estela.

30

Šeštadienio popietę sostinėje vyko išskirtinis renginys, kuriame vaikai pristatinėjo naujų kolekcijų drabužius. Tiesa, daugiausiai dėmesio susilaukė Ingos Stumbrienės dukra Estela.

REKLAMA

Prekybos centre prasidėjo vaikų mados savaitgalis. Jo metu savo kūrinius pristatė ne tik Lietuvos dizaineriai ir kūrėjai, bet ir užsienyje gerai žinomi prekės ženklai.

Tarp daugybės vaikų, kurie žaismingai pristatinėjo drabužius buvo galima pastebėti ir Ingos Stumbrienės dukrą. Estela, rodos, be jokios scenos baimės, linksmai ir užtikrintai žygiavo podiumu. Nuo mergytės veido nedingo šypsena.

Estela demonstravo languoto sijono bei balto megztinio derinį. Kaklą papuošė spalvinga skarelė.

Tiesa, kaip Estela žygiuoja podiumu pasidalijo ir Inga Stumbrienė feisbuke.

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad tai ne pirmoji Estelos veikla, kuria ji užsiiminėja. Mergaitė turi didelę aistrą – kulinarijai.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji žingsniai kulinarijos link

Moteris pasakoja, jog apie savo dukros pašaukimą sužinojo prieš 5 metus. Mergaitė dar anksčiau yra bandžius lankyti šokius, muziką. Šios sritys Estelai neblogai sekėsi, tačiau mama pripažįsta, kad tai nėra jos aistra. „Aš pamačiau, kad vaiko akys pradėjo žibėti tada, kai ji darė tai, kam yra pašaukta – maisto gamybai. Galbūt tai yra jos pašaukimas, galbūt – aistra, galbūt – hobis. Laikas parodys…“

REKLAMA

Anot Ingos, mergytė jau nuo mažų dienų save realizuoja maisto gamyboje. „Kai mes su vyru kažkur išeidavome, ji likdavo su aukle. Mes grįždavome ir rasdavome ne tik, kad pridarytų darbelių, bet ir priruoštų patiekalų. Jos visuomet gamindavo su aukle. Galbūt todėl, kad auklės toks buvo pomėgis ir aistra. Tai ji visą šią aistrą perdavė Estelai. Ji labai užsikabino už to.“

Estelos pirmieji patiekalai buvo įvairiausi desertai, o dabar ji geba gaminti ir karštus maistus. Pereiti nuo desertų iki rimtesnių patiekalų paskatino Inga. „Pati pradžia buvo nuo desertų: keksiukai, tortai, žele. Kai jau mamytei pradėjo augti papildomi kilogramai, aš jai sakiau, kad galbūt jau reikėtų pradėti gaminti kažką rimčiau. Dabar ji gamina viską: sriubą, mėsą, šaltus, karštus patiekalus“, – juokavo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Dukra atlieka gaspadinės funkciją?

Turbūt dauguma mano, kad mama privalo tvarkyti namus, gaminti maistą ir plauti indus. Tačiau Stumbrų šeimoje to nėra. Visi draugiškai padeda vieni kitiems, nelaukia, kol grįš Inga namo ir viską sutvarkys. „Jeigu, tarkim, sugedo elektros lemputė, aš tikrai nelauksiu, kol grįš vyras ir ją pakeis. Aš ją paimu ir pakeičiu. Jeigu yra neplauti indai, vaikai mielai juos išplauna. Jeigu man užimta diena, o Estelai laisva, ji man net paskambina ir paklausia, ką man padaryti valgyti. Tai neturi būti kažkokia prievarta, jeigu tu versi vaiką kažką daryti, tai galiausiai šis noras dings.“

Kulinarijos rubrika – žurnale

Inga džiaugiasi, kad maisto gamyba puikiai sekasi Estelai. „Greitai išeis jos rubrika žurnale. Ją rašyti pakvietė Alfas Ivanauskas, ji turės atskirą rubriką žurnale „Verdu ir kepu“. Net 6 puslapius! Mes be galo džiaugiamės ir žavimės tuo. Toje rubrikoje bus pateikti jos receptai“, – džiaugėsi moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot jos, šefo profesija kuo toliau, tuo labiau vertinama. „Galbūt anksčiau šefo profesija nebuvo vertinama, o dabar ji yra labai garbinga. Manau, kad su virtuvės mitų griovėjais atėjo tam tikra revoliucija ir perversmas maisto kultūrai Lietuvoje. Jeigu tu esi geras šefas, pasaulinės reikšmės, tu gali uždirbti labai didelius pinigus“, – sakė Inga.

Tiesa, garsi šeima turi ir tradicijas. Jie gimtadienius rengia teminėmis temomis. Daugiau apie tai galite skaityti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų