REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį žvaigždės avinui paruošė nelengvą – bus sunku išlaikyti paslaptis, o atskleidę jas, galima prisidaryti bėdų.

Penktadienį žvaigždės avinui paruošė nelengvą – bus sunku išlaikyti paslaptis, o atskleidę jas, galima prisidaryti bėdų.

REKLAMA

Avinas

Pavojinga diena. Greičiau pavargsite, galbūt sunegaluosite, tad galite padaryti daugiau klaidų nei paprastai, taip pat pamesti reikalingą daiktą, instrumentą. Pasaugokite asmenines bei darbo paslaptis.

Tauras

Šios dienos sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei džiaugtis, nei liūdėti. Galimos finansinės apgaulės per žmones, kuriais pasitikite, kuriuos laikote savo draugais. Nepasitikėkite vaikais duodami jiems pinigus.

Dvyniai

Galima painiava, susijusi su jūsų veikla bei vardu, ir ją pats laikas išsiaiškinti. Iš finansinių dalykų nesitikėkite naudos. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs: neskubėkite sutikti, atidėkite tai ilgesniam laikui.

Vėžys

Dėl nieko nebūkite tikri, todėl venkite žadėti, nieko negarantuokite ir mažiau klausykite, ką kalba draugai, ypač jei reikalas bus susijęs su pinigais arba meile. Tai visiškai netikusi diena prisiekti ištikimybę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nepasiduokite įkalbinėjimams ar spaudimui, nors ir galite būti verčiami apsispręsti. Ko gero, itin stigs teisingos informacijos bei tikrų garantijų. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi.

REKLAMA

Mergelė

Noras padaryti geriau pražudys... Tad džiaukitės tuo, ką turite, kaip yra, ir nesistenkite nieko patobulinti, sugadinsite. Nepriiminėkite svarbių sprendimų, susijusių su jūsų veikla, meile ar santuoka.

Svarstyklės

Netvarkykite finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Visiškai netinkamas laikas aiškintis meilės santykius su antrąja puse.

Skorpionas

Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, šokiruoti, kitaip tariant, atverti akis. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų: dar reikia viską patikrinti. Nepatikėkite meilės paslapčių draugams.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite: ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite, jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas.

Ožiaragis

Meilės santykių nesiaiškinkite: pareikštos pretenzijos nieko neišspręs, tik paskatins vėliau visiškai susipykti. Taip pat mažiau klausykite blogų atsiliepimų apie mylimą žmogų, nors jūsų draugai gali būti iškalbingi peikdami jūsų pasirinkimą.

Vandenis

Jei jūsų darbas susijęs su pinigais arba informacija, jei prekiaujate elektros prekėmis, elektronika, jei dirbate kompiuteriu, ši diena gali atnešti ir nemalonių staigmenų. Būkite pagarbūs su kolegomis, klientais.

Žuvys

Kad ir kas nutiktų, nesutrikite, nepraraskite pusiausvyros, nors galite paaiškėti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar antrosios pusės. Mokėjimas bendrauti, atjausti kitą šiandien itin padės.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų