REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha

Atlikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha šiandien atrodo savimi pasitikinti, savarankiška ir mylinti mama. 

15

Atlikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha šiandien atrodo savimi pasitikinti, savarankiška ir mylinti mama. 

REKLAMA

24-erių moteris nuolatos rūpinasi savo išvaizda ir nevengia patarimais pasidalyti su savo gerbėjais.

Dainininkė nusprendė paryškinti savo lyg ir nepriekaištingus veido bruožus, o visa procedūros eiga ji pasidalijo instagrame.

„Atvykau į „Amber Estetic“ kliniką ir darysiuosi užpildus veidui. Ateis gydytojas ir papasakos daugiau, kokią procedūrą man atliks

Dar nepykite ant manęs, kad kažką sau darausi ir nesakykite nieko blogo, nes procedūra ne raukšlytes pasilyginti“, – gerbėjams pasakojo Vasha.

Pasak plastikos chirurgo Jamil Hayek, Gabrielės paakiai buvo pavargę ir jai reikėjo hialurono injekcijų.

Po procedūros mergina pasidalijo patirtimi: „Tai neskausminga, skirtumas matomas iš karto. Ši procedūra atliekama tiems, kas yra pavargę, ant veido matomas nuovargis, pajuodę paakiai.

REKLAMA
REKLAMA

Produktas leidžiamas po oda, bet tai tikrai neskausminga, iš venos kraują duoti yra daug skaudžiau. Šią procedūrą pasirinkau dėl to, nes man nepatinka kiekvieną dieną naudoti dekoratyvinę kosmetiką ir maskuoti tamsius paakius. Hialuronas man padės nenaudoti kosmetikos kiekvieną dieną.“

REKLAMA

Garsi moteris taip pat visai neseniai nustebino šukuosenos pokyčiais – ji nusirėžė ilgus tamsius savo plaukus. Plačiau apie tai galite paskaityti čia.

Dainininkės bei socialinių tinklų žvaigždės gyvenime pastaruoju metu – nemažai pokyčių. Moteris su dukrele šiuo metu gyvena Kaune ir aktyviai ieško darbo, o besibaigiant šiltajam sezonui visiškai pakeitė ir savo įvaizdį.

Neseniai moteris pasidarė tatuiruotę. „Instagram“ istorijose G. Rutkauskienė-Vasha papasakojo, kad naujausią savo tatuiruotę ji pasidarė Kaune, pas meistrę, kuri ją priima visuomet, vos atlikėjai užsinorėjus pasidaryti naują piešinį.

REKLAMA
REKLAMA

„Jūs visi sakykit, ką norit, bet man tai yra žiauriai gražu. Dabar jaučiuosi kaip savame kailyje – tie trumpi plaukai ir ta žvaigždė“, – besišypsodama sakė Gabrielė.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar vieną pokytį – trumpus plaukus – Gabrielė gerbėjams pristatė prieš kelias savaites. Žinoma mergina pasakojo, kad apie tokią šukuoseną svajoja nuo pat skyrybų su krepšininku Ronaldu Rutkausku.

Tąkart ji pasikeitimą taip pat pristatė „Instagram“. „Aš sakiau, kad be 30-35 metų, nebūsiu trumpais plaukais, nes kol jauna, tol reikia vaikščioti ilgom kasom“, – vaizdo įraše besijuokdama sakė Vasha.

Vėliau, pasidalijusi šukuosenos rezultatu, mergina brūkštelėjo: „Ateina naujas gyvenimas! Ačiū stilistui Karoliui Murauskui, už mano įveiktą baimę! Jaučiuosi nerealiai gerai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų