REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skaitytojų dėmesiui – naujutėlis horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui. Kaip jame rašoma, kai kuriems ženklams teks pasirūpinti savimi, o kitų laukia rimti iššūkiai. 

Skaitytojų dėmesiui – naujutėlis horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui. Kaip jame rašoma, kai kuriems ženklams teks pasirūpinti savimi, o kitų laukia rimti iššūkiai. 

REKLAMA

AVINAS. Praėjusios savaitės įdirbis neliks be atsako: džiaugsitės puikiais santykiais su kolegomis ir vadovybe. Galimas finansinis pagerėjimas, susijęs su perėjimu į geriau mokamą darbą ar pareigybę. Būsite populiarūs, draugiški ir pozityviai bendraujantys. Pavyks sutvarkyti svarbius dokumentus. Marsas suteiks didžiulį darbinį entuziazmą. Būsite kupini rungtyniavimo dvasios, kurią verta panaudoti karjerai arba siekiant kitų reikšmingų jums rezultatų.

JAUTIS. Palankus metas remonto darbams, santaupas aplinkai kurti leisite dosniai. Jei pritrūks, galite drąsiai kreiptis į giminaičius – jie parems. Galimas potraukis prie azartinių žaidimų. Ar išlošite, ar pralošite – lems jūsų individualus horoskopas, tad rizikuokite saikingai. Išvykite į dviračių žygį su šeima, vaikais – pamaloninsite žvaigždes ir patirsite žavių akimirkų. Sveikata problemų nekels.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Šiuo metu finansinė jūsų padėtis, ko gero, bus nestabili: pramogos reikalauja finansinių injekcijų. Be to, norėsis palepinti savo mylimuosius, o tai irgi nepadidins piniginės apimties. Naudingiausia pramogauti ir sportuoti su savo šeima. Arba paprasčiausiai padėti tėvams sode, darže. Sirgti šiuo metu nebus kada, tačiau yra pavojus alergijoms atsirasti. Verta pasitikrinti sveikatą, moterys gali tikėtis žinios apie šeimos pagausėjimą.

REKLAMA

VĖŽYS. Atsiveria galimybės atsisveikinti su vienatve. Šeimas turintieji labai lengvai gali nuklysti į kairę. Jei antra pusė sužinotų – skyrybų neišvengtumėte. Būsite ypač jautrūs stresui, tad stenkitės kuo mažiau veltis į įtemptas situacijas. Po ilgų svarstymų apsispręsite pakeisti darbą ar gyvenamąją vietą. Finansinė padėtis bus stabili. Gali sugrąžinti skolą. Galimas priedas prie atlyginimo. Sveikatos labui žvaigždės perspėja vengti atsitiktinių seksualinių ryšių.

LIŪTAS. Karališkas gyvenimas nepraeis be pasekmių: gali būti, kad pagrindine jūsų problema taps pinigai. Tokia situacija gali paskatinti ieškoti naujos darbo vietos. Dabar palankus metas ir naujam darbui, ir karjerai, ir finansinėms operacijoms. Galite pamąstyti, kaip savo pomėgį paversti solidžiu priedu prie algos. Bendravimui ir ryšiams rinkitės patikrintus, pažįstamus partnerius, nes slapti priešai šiuo metu nesnaudžia.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Organizacinė veikla pamažu rimsta. Ši savaitė kai kam gali tapti mokymosi, kvalifikacijos kėlimo ar mokymo ciklo pradžia. Vienišiams nusimato nauja pažintis, tad vertėtų kuo dažniau sukiotis viešose vietose. Šeimas turintieji norės daugiau laiko leisti su artimaisiais, kartu keliauti, pramogauti. Būkite atsargūs ir apskaičiuokite fizinį krūvį, kad išvengtumėte sportinės traumos.

SVARSTYKLĖS. Galėsite atsigauti nuo darbų ir reikalų antplūdžio. Būsite kupini žavesio, taika, ramybė ir noras, kad visi, kurie yra šalia jūsų, būtų laimingi, gyvens sielose. Tikėtina, kad kai kurios poros šiuo metu netgi galės pradėti vaiką. Ar pastebite, kad atsiranda daug naujų galimybių pagerinti savo finansinę padėtį? Pasinaudokite jomis. Sveikatai stiprinti naudokite netradicinius produktus – jie turėtų būti ypač veiksmingi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Darbas ir pareigos atims daugybę jūsų laiko. Dėl „darbo po darbo“ galimi nesutarimai su šeimos nariais. Kai kurie būsite linkę į iliuzijas ir įvairias fantazijas meilės ir jausmų srityje. Romantiška pažintis yra mažai tikėtina arba gali sukelti nusivylimą. Galite tikėtis gauti pinigų iš kitų žmonių, pavyzdžiui, iš rėmėjo, investuotojo, draugų ar artimų žmonių. Žvaigždės pataria paieškoti balanso tarp privalomo ir malonaus.

ŠAULYS. Jupiterio paskatinti galite pradėti ieškoti sau artimos filosofinės krypties. Jei planavote pradėti mokytis užsienio kalbą, nedelskite. Palanku ieškoti užsienyje partnerių verslui ar asmeniniams santykiams. Kai kurie gali pajausti bundantį savyje mokytojo talentą. Neužspauskite jo – kodėl gi nepabandžius? Verta pasirūpinti sveikata. Atkurti judėjimo kokybę ir sąnarius padės plaukimas baseine arba atvirame vandens telkinyje – skirkite tam laiko.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Finansinė padėtis dar labiau stabilizuosis, nes sėkmingai užbaigsite projektus ar pereisite prie darbo su didesniu darbo užmokesčiu. Savaitė bus pilna audringų ir aistringų susitikimų. Svarbiausia, kad aktyvus ir turtingas asmeninis gyvenimas netrukdytų jūsų profesinei sėkmei. Geriausiai dabar būtų pailsėti, pavyzdžiui, praleisti porą savaičių kažkur šiltos jūros pakrantėje. Taip pasikrausite emocijų ir ištvermės rudens sezonui.

VANDENIS. Palanku pradėti reklaminę kampaniją, ieškoti naujų žinių ir įgūdžių. Seksis derybos, dalykiniai pokalbiai, lengvai rasite išeitį iš bet kokių konfliktinių situacijų. Atsiras netikėtų galimybių pagerinti savo finansinę padėtį. Daug mėnesių gyvenantiems plačiu mostu reikėtų pagalvoti apie santaupų būtinybę. Galimas pelnas iš santuokos ar pelningas kontraktas. Metas palankus atiduoti skolas ir įgyti finansinę nepriklausomybę, tačiau išlaidas verta apriboti.

ŽUVYS. Galimos permainos partnerystėje, šeimyniniuose santykiuose. Su aplinkiniais sutarsite idealiai, tačiau sunkumų šeimyniniame gyvenime tikriausiai nepavyks išvengti. Tikėtinos ekstremalios situacijos, susijusios su svetimais pinigais ir paveldėjimu. Be to, gali tekti papurtyti santaupų dėžutę – daugumai teks pasinerti į namų rūpesčius, tvarkyti savo būstą arba persikelti į naują. Stenkitės nepersitempti ir reaguokite į organizmo signalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų