REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienis 12 Zodiako ženklų bus nenuspėjamas kaip pats gyvenimas. Sužinokite, kokie išbandymai laukia šiandien ir ką prognozuoja žvaigždės šiandienos horoskope:

Sekmadienis 12 Zodiako ženklų bus nenuspėjamas kaip pats gyvenimas. Sužinokite, kokie išbandymai laukia šiandien ir ką prognozuoja žvaigždės šiandienos horoskope:

REKLAMA

Avinas

Jums gali netikėtai pasisekti, tačiau elgtis reikėtų vis tiek apdairiai ir atsargiai. Saugokite vaikus. Būkite atidūs ir atlaidūs mylimam žmogui: šiuo metu gali megztis konfliktas.

Tauras

Būkite atidūs darbe (jei šiandien reikia dirbti). Galite susipykti su kolegomis ar fiziškai susižeisti. Galimi rūpesčiai dėl naminių gyvūnų.

Dvyniai

Atsimerkite, ramiai apsidairykite. Jums taps aišku, kas jūsų draugai, kas priešai, kas myli, kas nekenčia. Nieko nedarykite prieš sutuoktinio valią. Šiandien svarbu įgyti daugiau sąjungininkų bei draugų.

Vėžys

Gana pavojingas metas: didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Neprovokuokite jus supančių žmonių piktumo, pavydo. Itin apdairiai reikėtų elgtis su jus mylinčiu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Ne taip viskas paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Jūsų išradingumas pagelbės, sėkmės taip pat pakaks. Vis dėlto stenkitės laiku sustoti, neperžengti pavojingų ribų dirbdami su informacija, vairuodami automobilį.

REKLAMA

Mergelė

Daug nenorėkite, aukštai nesiekite. Jei kas nors iš karto nepasiseks, atsisakykite, atidėkite kitai dienai. Pernelyg nesisielokite dėl galimos kritikos: iš jūsų gali būti per daug reikalaujama ir per menkai įvertinami jūsų laimėjimai. Tai laikina.

Svarstyklės

Nujausite, kur ir kaip gali pasisekti. Draugų pagalba gali būti išganinga. Netikėtumai nulems kai ką naudinga. Šiandienai nieko griežtai neplanuokite, net kelis kartus viskas keisis.

Skorpionas

Nepalanki diena. Jei galite, atsisakykite svarbių reikalų, susitikimų, papildomo darbų krūvio, nereikalingo bendravimo, klausykitės savo intuicijos vienatvėje. Ramybėje bei tyloje atsivers svarbūs dalykai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nemanykite, kad jūs visada teisūs: tolerancija reikalinga, kad išvengtumėte konfliktų bei nelaimių darbe, gatvėje, namuose, bendraujant su mylimu asmeniu, vaikais.

Ožiaragis

Jei jums jau seniai bręsta nepasitenkinimas savo pora, nereikėtų mėginti šiandien pasiaiškinti santykių. Atsipalaiduokite ir į save pažvelkite paprasčiau: taip, kaip tai daroma vertinant kitą asmenį.

Vandenis

Apdairiai, apsukriai elgdamiesi galite išspręsti sudėtingą klausimą. Tvarkykite neatidėliotinus reikalus. Būkite atsargesni minioje.

Žuvys

Verta dieną praleisti namuose, užsiimti artimųjų reikalais. Pasistenkite labiau atsiriboti nuo kolegų problemų (jei šiandien tenka dirbti).

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų