REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalinis horoskopas. Astrologai pasakoja, kad būtent šiandien nenustygsite vietoje – norėsis dirbti ar bendrauti. Diena bus nebloga, tačiau reikės išlikti santūriems, ramiems. Ką žvaigždės žada konkrečiai jums – skaitykite toliau.

Savaitgalinis horoskopas. Astrologai pasakoja, kad būtent šiandien nenustygsite vietoje – norėsis dirbti ar bendrauti. Diena bus nebloga, tačiau reikės išlikti santūriems, ramiems. Ką žvaigždės žada konkrečiai jums – skaitykite toliau.

REKLAMA

Avinas

Šiandien tiek prisibendrausite, kad liežuvis nudils arba pirštų galiukai nutirps nuo klaviatūros spaudymo. Vakare jau nesinorės net kelti kojos iš namų.

Tauras

Šeimos poreikiai, artimųjų kaprizai neleis jums ištrūkti iš įprasto „voverės rato“. Vis dėlto vakaras turėtų būti romantiškesnis, spalvingesnis. Tik būkite pakantesni artimam žmogui: tai padės išspręsite nesusipratimus.

Dvyniai

Įspūdžių, meilės poreikis skatins rizikuoti, provokuoti. Jeigu pulsite ieškoti abejotinų nuotykių, galite apsvilti sparnus. Nenumokite ranka į neįprastas partnerio ar vaikų užuominas, neįprastą jų elgesį.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandien jums bus sunku išbūti be darbo. Tačiau jei jo prisiplanuosite per daug, užbaigti iki galo gali nepavykti. Tikriausiai kai kam labai prireiks jūsų draugijos, palaikymo. Neatsukite nugaros.

REKLAMA

Liūtas

Diena nebloga, bet gali pasirodyti, kad kai kurie asmeniniai santykiai tarsi išsisėmė. Arba pasitaikys nevaldomų situacijų. Kai kuriems tai išeis į gera, tačiau ne visiems. Kažkokie planai gali staiga pasikeisti.

Mergelė

Pajutę prabundant kūrybines galias, pasąmonės srautus, nesėdėkite rankų sudėję. Tik būkite apdairūs, jeigu netrokštate negatyvių pasikeitimų asmeniniuose santykiuose ir savo piniginėje.

Svarstyklės

Jeigu neturite galimybės niekur išvykti, namuose vis tiek nesėdėsite. Vilios renginiai, norėsis pabendrauti su žmonėmis, kurie yra kartu su jumis keliavę ar turi ką papasakoti. Galimas intriguojantis pasiūlymas.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Užmegztos pažintys atrodys žavios, tačiau pirmas įspūdis gali būti apgaulingas. Mokėkite parodyti, kad vertinate aplinkinių dėmesį, tačiau nebūkite pernelyg patiklūs.

Šaulys

Regis, savo valią jums mėgins diktuoti kiti žmonės bei aplinkybės. Jumyse grumsis prieštaringi jausmai. Galbūt žaidžiate dvigubą žaidimą ir tai vargina. Vykite šalin negatyvias mintis ir nepasiduokite spaudimui.

Ožiaragis

Mėgstantys išgerti ar kitaip svaigintis artimos aplinkos žmonės bei intrigų rezgėjai, sukčiai gali sukelti jums rūpesčių. Stenkitės atskirti iliuzijas nuo tikrovės. Saugokite savas ir svetimas paslaptis.

Vandenis

Šiandien bus sunkiau išlikti objektyviems, santūriems. Regis, būsite įtarūs, neprisileisite artyn net mylimų žmonių, draugų. Jums atrodys, kad kiti džiaugiasi dėl jūsų nesėkmių.

Žuvys

Sunku bus nustygti vienoje vietoje, norėsis kažko ypatingo. Vienus iš jūsų trauks meilės nuotykiai, kitus - prabangūs daiktai ar kitos pagundos. Tikėtinas išlaidavimas, pasidavimas netikusioms aistroms.

Šaltinis: vytautaus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų