REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Georgia Clark, knygos „The Bucket List“ autorė, pasakoja, ką tyrimo sumetimais apsilankiusi orgijoje suprato apie santykius.

Georgia Clark, knygos „The Bucket List“ autorė, pasakoja, ką tyrimo sumetimais apsilankiusi orgijoje suprato apie santykius.

REKLAMA

„Mėgstu sakyti, kad ten nuėjau dėl savo rašomos knygos – tyrimo sumetimų vedama apsilankiau sekso vakarėlyje. Mano nauja knyga „The Bucket List“ yra apie 25 metų moterį, vardu Lacey Whitman, kuri sužino, kad turi BRCA1, krūties vėžio geno mutaciją.  

Stengdamasi nuspręsti, ką daryti – ir toliau reguliariai tikrintis ar imtis radikalesnių jausmų ir pasidaryti prevencinę dvigubą mastektomiją – Lacey su draugėmis sudaro sąrašą dalykų, kuriuos ji nori padaryti prieš atsisveikindama su savo krūtimis.

Jos sąraše – daugelis nepadorių dalykų, kurių aš pati niekada nebuvau išbandžiusi, todėl supratau, kad tokios pat patirties neturint tikroviškai rašyti man nepavyks. Būtent todėl su drauge nusipirkome bilietus į populiariame ir moderniame klube vyksiantį sekso vakarėlį. Neblogas darbas, ar ne?

REKLAMA
REKLAMA

Sekso vakarėlių yra ištisa gama – nuo ramių iki pažymėtų XXX ženklu. Tas vakarėlis, į kurį ruošėmės mes, buvo iš ramesnių – seksas čia buvo leistinas, bet to nebūtinai tikimasi. Mūsų pasirinkta šventė žadėjo „šokių vakarėlį ir jausmingą patirtį“. Kaip mes tai išvertėme į žmonių kalbą? Tai vakarėlis, kuriame galima megzti pažintis ir tuoj pat perkelti jas į intymų lygį, matant antrajai pusei ir viešumoje. Nei mano draugė, nei aš tokioje vietoje dar nebuvome lankęsi, ir nors abi į seksą žiūrime atvirai, juo užsiimame savo lovose su savo partneriais, o mažiau įprastas scenas esame matę tik televizijos serialuose.

REKLAMA

Artėjant renginio datai, mes vis labiau nekantravome ir vis labiau nerimavome. Ar viskas bus kaip filme „Plačiai užmerktos akys“? Kaip tai atrodys? Galiausiai, kai nusprendėme, kad nors abi gal būtume nieko prieš su kuo nors ten pasimylėti, galutinį sprendimą priimsime veiksmo vietoje. Nenusistatėme jokių griežtų ribų.

Abi vertiname monogamiją, bet taip pat žinome, kaip sunku ją išlaikyti ilgalaikiuose santykiuose. Emocinę ištikimybę vertiname labiau nei seksualinę, bet vis tiek, atviri santykiai mane truputį gąsdina. Įsivaizdavau, kad tobulas scenarijus mums būtų sutikti kitą neseniai santykius užmezgusią porą ir keturiese pasislėpti kur nors kamputyje – tai būtų tikra malonumo viršūnė aštuoniomis rankomis.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesą sakant, per daug staigmenų nenorėjome. Tačiau ši patirtis mane kai ko išmokė.“

1. Atmosfera labiau priminė karnavalą, o ne sekso vakarėlį

Visų pirma apsirengėme. Tada jautėmės pavargusios, nes vakarėlis prasidėjo tik 22 valandą. Tada pradėjome labai nerimauti, nes gal mūsų monogamija tuoj baigsis. Galiausiai atsistojome į ilgą eilę prie įėjimo į klubą pramoniniame rajone.

Visi žmonės buvo persirengę (vakarėliui kostiumai buvo privalomi), bet labai įvairiai – greičiausiai todėl, kad nebuvo nustatyta konkreti kostiumų tema.

Daugelio aprangoje buvo tinklinių elementų, galvos apdangalų ir labai gilios iškirptės. Vienas vaikinas buvo persirengęs filmo „Where‘s Waldo“ pagrindiniu herojumi. Kita pora pasirinko aštuntojo dešimtmečio disko stiliaus kostiumus su platėjančiomis kelnėmis ir riedučiais. Atmosfera labiau priminė karnavalą, o ne sekso vakarėlį. Supratau, kad eklektiška atmosfera susidarė dėl paprastos priežasties...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2. Seksualumą kiekvienas supranta kitaip

Vienas šauniausių dalykų tą vakarą buvo pamatyti pačias įvairiausias vizualines reprezentacijas to, ką žmonės laiko seksualia apranga. Kai kuriems žmonėms atitinkamą nuotaiką suteikia kuo daugiau kūno atidengiantys drabužiai. Kiti kaip tik nori prisidengti ir išlaikyti paslaptį. Per tokį trumpą laiką dar nebuvau mačiusi tokios plačios įvairovės dalykų, kurie žmones užveda.

3. Organizatoriai stengėsi užtikrinti, kad visi gerai ir saugiai leidžia laiką

„Fotografuoti nuogus kūnus draudžiama“, – pareiškė eilės pradžioje stovinti moteris – atrodė, kad šią taisyklę ji kartoja jau visą vakarą.

„Nesitikėkite, kad sutikimas daryti kokį nors vieną dalyką reiškia sutikimą daryti bet ką.“ – pridūrė ji. Nors niekur nebuvo iškabinta jokių griežtų taisyklių, organizatoriai akivaizdžiai norėjo pabrėžti sutikimo svarbą šiame renginyje, kad visi gerai leistų laiką. Mes su drauge apsikeitėme nervingais ir smagaus jaudulio kupinais žvilgsniais ir atsistojome į eilės galą už „drag“ karaliaus ir poros jūreiviais persirengusių vaikinų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų