REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Vlada Musvydaitė (nuotr. Fotodiena.lt)

Lietuvos lengvosios atletikos čempionė, televizijos ir radijo laidų vedėja, sveikatingumo motyvatorė Vlada Musvydaitė jau kuris laikas pasinėrusi į aktyvią sveiko gyvenimo būdo propagavimo veiklą.

3

Lietuvos lengvosios atletikos čempionė, televizijos ir radijo laidų vedėja, sveikatingumo motyvatorė Vlada Musvydaitė jau kuris laikas pasinėrusi į aktyvią sveiko gyvenimo būdo propagavimo veiklą.

REKLAMA

Ji kviečia visus judėti, o tai daryti daug lengviau kartu su savo augintiniu. Jau sukurtos interaktyvios ėjimo trasos Vilniuje ir Kaune, skirtos šunims ir jų šeimininkams.

Du kilometrai - tokią trasą gali įveikti visi, tiek keturkojai nepaisant jų dydžio ir amžiaus, tiek šeimininkai. Vos penkiolika minučių kasdien turi reikšmingos įtakos žmonių sveikatai, o ėjimas yra pati natūraliausia ir viena naudingiausių fizinių veiklų. Sukurtos šunų trasos tikslas atkreipti šeimininkų dėmesį į Savo augintinių visapusišką priežiūrą: „Turime galvoti ne tik apie savo, bet ir apie augintinių sveikatą,”- sako V. Musvydaitė.

Ėjimo trasose visi gauna medalius, kai kurių augintiniams tai pirmasis medalis gyvenime. Žingsnius galima keisti į prizus - tai papildoma motyvacija. „Man labai džiugu, kad į renginius susirenka tiek daug aktyvių žmonių, kurie rūpinasi savo ir augintinių sveikata. Jie gali pabendrauti, sužinoti daug naujų dalykų. Aš pati su savo augintiniu Vingiu šiandien išmokau keleto pratimų, kaip kartu mankštintis. Dar kartą įsitikinau, kad šuo yra geriausias žmogaus draugas. Tai pozityvumo įsikūnijimas. Jeigu jūs galvojate, kad jums liūdna, kažko trūksta gyvenime - įsigykite šunį. Patikėkite, pasivaikščiosite, nusiraminsite, tik nepamirškite, kad savo augintiniu reikia rūpintis,”- projektų sėkme džiaugiasi Vlada.

REKLAMA
REKLAMA

„Gavau pasiūlymą padaryti kačių trasą, nežinau, kaip tai turėtų atrodyti, gal kates reikėtų nešti, bet viskas įmanoma, ateityje laukite naujienų, trasų su augintinais tikrai bus”, - juokiasi Vlada, nuolat sulaukianti klausimų, kada bus sukurta pirmoji kačių trasa.

REKLAMA

Apie interaktyvią ir pirmąją šunų trasą Kaune, išrinktą gražiausią Lietuvos šunį, “Džiunglių žmogaus” pasakojimą apie vikrųjį driežą, kurį galime sutikti vaikščiodami pievose ar miškuose, gyvūnų karalius liūtus ir jų dienos minėjimą bei rekordinį belgų aviganių Malinua susibūrimą žiūrėkite laidoje “Gyvūnų manija”, jau šį sekmadienį 9:00 TV6 kanalu!

„Gyvūnų manija“ – sekmadieniais 9 val. per TV6!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų