REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Skaistė Steikūnaitė ir Oksana Pikul-Jasaitienė (tv3.lt fotomontažas)

Kiekviena iš mūsų nori džiaugtis sveika ir švytinčia oda. Skaisti oda it moters vizitinė kortelė. Garsios Lietuvos pramogų pasaulio atstovės atskleidė savo neblėstančio grožio paslaptis bei pateikė vertingų patarimų.

19

Kiekviena iš mūsų nori džiaugtis sveika ir švytinčia oda. Skaisti oda it moters vizitinė kortelė. Garsios Lietuvos pramogų pasaulio atstovės atskleidė savo neblėstančio grožio paslaptis bei pateikė vertingų patarimų.

REKLAMA

Akivaizdu, jog Skaistės Steikūnaitės bei Oksanos Pikul-Jasaitienės veido oda švyti. Tokios išvaizdos galėtų pavydėti daugelis.

Skaistė Steikūnaitė

Buvusi grupės „Olialia pupytės“ narė Skaistė Steikūnaitė, rodos, spinduliuoja grožiu bei pasitikėjimu savimi. Garsi moteris atvira, kad norint taip atrodyti, reikia įdėti nemažai pastangų.

Skaisti ir lygi veido oda – Skaistės vizitinė kortelė. Moteris, rodos, nepavaldi laikui, tačiau tokia oda ji gali pasidžiaugti tik įdėjus daugiau pastangų. „Su metais veido oda reikalauja daugiau priežiūros, tai yra normalu. Vienas iš svarbiausių faktorių, tai kuo daugiau vartoti vandens, kadangi mano veido oda yra linkusi sausėti. Be abejo neatsiejama dalis – tinkamas veido kremas, serumas bei apsauga nuo saulės. Be kasdienių ritualų, palepinu veido odą įvairiomis procedūromis.“

Moteris atskleidė, jog ypatingai mėgsta pasilepinti išskirtine procedūra. „Šiuo metu esu labai pamėgusi radijo dažnio procedūrą veidui. Ji yra ideali, ypač toms, kurios skundžiasi sausa veido oda. Po procedūros veido oda tiesiog švyti“, – pasakoja Skaistė.

REKLAMA
REKLAMA

Visuomet nepriekaištingai atrodanti moteris pataria kitoms nenuvertinti savęs. „Priimkite ir pamilkite save su visais trūkumais ir privalumais. Man graži moteris yra save mylinti moteris. Moteris, kuri spinduliuoja švelnumu, rūpestingumu“, – sako Skaistė.

REKLAMA

Oksana Pikul-Jasaitienė

Grožio ikona laikoma atlikėja, grupės „OMG“ narė  bei vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė visuomet puikiai atrodo – jos viešumoje niekuomet nesutiktumėte susivėlusios ar nesusitvarkiusios. Ji, kaip ir Skaistė, ypatingą dėmesį skiria veido odai. Daugelį nustebintų, tačiau Oksana tikina, kad nėra gražios odos savininkė – ji turi įnoringą, į bėrimus linkusią odą. „Tenka nemažai su ja kovoti, ieškoti įvairiausių priemonių“, – sako Oksana.

Vizažistė pasakojo, kad todėl, jog jai nebe 18 metų, tenka pasilepinti įvairiomis procedūromis. „Man patinka vitaminų kompleksai, botulino injekcijos, hialurono užpildai. Tam aš tikrai nesakau „ne“, – atvirauja ji.

REKLAMA
REKLAMA

Oksana pastebi, kad dauguma moterų daro vieną esminę klaidą – jos pačios sau diagnozuoja, kokia yra jų veido oda ir savarankiškai bando ieškoti sprendimų.

„Su profesionalų pagalba reikia nustatyti esamą moters odos tipą – negalima to daryti savavališkai, reikia ieškoti teisingo problemos sprendimo. Jokiu būdu nežaiskite su oda. Smagu, kad dabar yra daugybė priemonių, kurias galite naudoti ir namuose – nereikės kas kartą lankytis pas profesionalus.“

Nors atlikėja bei vizažistė pati nesidaro naminių kaukių, o perka iš kosmetikos parduotuvių, žino puikų būdą, kuriuo galite naudotis visiškai nemokamai.

Anot jos, nepriekaištingai atrodyti padės 4 esminiai dalykai. „Naminėmis kaukėmis nesilepinu, nes tam neturiu laiko. Kosmetikos rinkoje yra daugybė priemonių, kurios gaminamos iš natūralių priemonių. Tačiau, manau, kad pagrindinė gražios odos paslaptis – miegas ir poilsis.

Negalima pamiršti ir tinkamo maitinimosi bei sporto. Šie keturi dalykai padeda išlaikyti moters grožį. Visi kiti – manikiūras, pedikiūras, plaukų priežiūra – yra tik detalės.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų