REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
106
Agnė Jagelavičiūtė ir Vaida Skaisgirė (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Rudeniui žengiant pirmuosius žingsnius, žurnalas „L’Officiel Lithuania“ pakvietė svečius į rugsėjo numerio pristatymą, vykusį pačiame miesto centre įsikūrusio naujo restorano „Pink & Yellow“ terasoje.

106

Rudeniui žengiant pirmuosius žingsnius, žurnalas „L’Officiel Lithuania“ pakvietė svečius į rugsėjo numerio pristatymą, vykusį pačiame miesto centre įsikūrusio naujo restorano „Pink & Yellow“ terasoje.

REKLAMA

„Kiekviena pradžia yra kažko pabaiga, ir atvirkščiai. Visos pradžios ir pabaigos jaudina, o kartais net baugina iki begalybės. Bet gyvenimo žavesys ir yra toje nežinioje, nes tik tuomet gali kurti ir svajoti. Nebijokite gyventi“, – skaitytojus ragino „žurnalo vyriausioji redaktorė Agnė Jagelavičiūtė, kartu su komanda ir svečiais uždariusi vasaros ir atvėrusi duris naujam mados sezonui, kurį, kaip ir visame pasaulyje, žymi rugsėjo numeris.

Rugsėjo viršelio heroje tapo televizijos laidų vedėja, prodiuserė ir renginių organizatorė Vaida Skaisgirė, pastaruoju metu taip pat išgyvenanti ne vieną pokytį. Žurnalui ji pirmą kartą taip atvirai pasakoja apie prieš penkerius metus sudrebėjusius santykius ir po truputį ėmusią byrėti santuoką su žinomu prodiuseriu Rolandu Skaisgiriu, o dabar sako besijaučianti ramesnė ir nepalyginamai stipresnė.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, nemažai pokyčių įvyko ir pačios A. Jagelavičiūtės gyvenime – visai neseniai ji tapo vienos televizijos laidos vedėja, o taip pat viešai pranešė apie skyrybas su vyru Mantu Volkumi.

REKLAMA

Renginio nepraleido ir būrys kitų žinomų veidų: Lukas Gricius, Karolina Meschino, Vaida Skaisgirė, Deimantė Kazėnaitė ir Gediminas Žilinskas, Agnė Kuzmickaitė, Inga ir Aivaras Stumbrai bei daugelis kitų.

V. Skaisgirė tapo ir renginio metu vykusio madų šou žvaigžde – kartu su „Baltic Models Management“ manekenėmis pristatė „Tiulio fėjos“ rudens kolekciją. Vakaro svečiai išvydo per metus laiko sukurtas dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės sukneles, kuriuose dominuoja miesto bohemos stilius: aukštakulnius pakeitė kerziniai arba kaubojiški batai, įvaizdį dar labiau sustiprino skrybėlės, masyvūs diržai.

REKLAMA
REKLAMA

„Šį kartą norėjau būti ne aš. Neslėpsiu: reikėjo šiek tiek perlipti per save, bet būtent tokia buvo mano užduotis – parodyti visai kitokią „Tiulio fėją“. Ši kolekcija skirta šiuolaikinei moteriai, kuri nesipuošia, bet nori atrodyti išskirtinė“, – kalbėjo V. Jakučinskaitė.

Šventinį vakarą svečius linksmino jau 11 metų veiklos sukaktį minintis improvizacijos teatras „Kitas kampas“: Martynas Nedzinskas, Audrius Bružas ir Balys Latėnas. Prieš vienuolika metų gabių žmonių komanda atrado vienas kitą ir susijungė dėl vieno tikslo – kurti improvizacijos meną.

„Kad ir kokie būtume skirtingi, mums tai netrukdo siekti vieno tikslo – kurti improvizacijas scenoje“, – sako improvizatoriai, plačiau apie savo kūrybinius kelius pasakojantys rugsėjo numeryje.

Šį kartą galimybę dalyvauti  naujo numerio pristatyme turėjo ir penkios viešnios, laimėjusios žurnalo „Instagram“ paskyroje skelbtą konkursą. Žurnalas žada, kad įvairių staigmenų savo „Instagram“ paskyroje pažers ir daugiau, tereikia nebijoti dalyvauti ir, kaip sako A. Jagelavičiūtė, apskritai nebijoti gyventi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų