REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester United“ jau pačioje sezono pradžioje siunčia pavojingus ženklus, kad šie metai jiems bus labai sunkūs. Ole Gunnaro Solskjaero auklėtiniai sužaidė lygiosiomis rezultatu 1 – 1 su „Southampton“.

„Manchester United“ jau pačioje sezono pradžioje siunčia pavojingus ženklus, kad šie metai jiems bus labai sunkūs. Ole Gunnaro Solskjaero auklėtiniai sužaidė lygiosiomis rezultatu 1 – 1 su „Southampton“.

REKLAMA

Sunerimti tikrai yra kodėl, kadangi per pirmąsias ketverias rungtynes „raudonieji velniai“ tik kartą laimėjo ir išbarstė jau septynis taškus.

Visgi pirmasis kėlinys „Manchester United“ buvo puikus. Jie dominavo pagal žaidimo kontrolę, kūrė pavojingas progas ir pelnė įvartį.

O.G.Solskjaero auklėtiniai greitai išsiveržė į priekį. Jau 10-ą žaidimo minutę greitos atakos metu Danielis Jamesas kaip viesulas įsiveržė į baudos aikštelę ir sulaukęs joje laisvės galingu smūgiu pasiuntė kamuolį į viršutinį vartų kampą – 1 – 0.

Sezono pradžia vos keliolika milijonų kainavusiam futbolininkui yra puiki. Jis per ketverias rungtynes pelnė jau tris įvarčius ir yra vienas savo komandos lyderių.

REKLAMA
REKLAMA

19-ą minutę puikios progos neišnaudojo krašto gynėjas Aaronas Wan-Bissaka, kuris sulaukė gero perdavimo baudos aikštelėje ir laimėjęs mikrodvikovą atliko stiprų, bet netikslų smūgį – kamuolys prašvilpė virš skersinio.

REKLAMA

Vėliau šalia varžovų vartų dominavo D.Jamesas, kuris nesibodėjo smūgiuoti kiekvienoje jam tekusioje progoje. 22-ą minutę jis smūgiavo iš vidutinio nuotolio, tačiau vartininkas kamuolį sugavo, 28-ą minutę jo smūgiuotas kamuolys skriejo šalia vartų.

Antro kėlinio pradžioje „Manchester United“ vėl galėjo padvigubinti rezultatą, kai 50-ą minutę visiškai laisvas baudos aikštelėje likęs Marcusas Rashfordas apmaudžiai smūgiavo už šoninės linijos. Tiesa, net ir sėkmės atveju jo įvartis greičiausiai nebūtų įskaitytas, kadangi šoninis teisėjas pražiopsojo nuošalę, kurioje anglas buvo.

REKLAMA
REKLAMA

58-ą minutę stadione susirinkę žiūrovai triumfuodami kėlė rankas į viršų. Po nepavykusio kampinio „Southampton“ tęsė ataką, o aukšto perdavimo sulaukęs ir oro dvikovą lengvai laimėjęs Jannikas Vestergaardas smūgiu galva nukreipė kamuolį į vartų tinklą – 1 – 1.

Po šios situacijos „Manchester United“ ėmė spausti varžovus ir sugebėjo išprovokuoti labai svarbią pražangą, kadangi 73-ią minutę „šventųjų“ gynėjui Kevinui Danso buvo parodyta antra geltona kortelė, tad jie liko mažumoje.

Per likusias minutes aikštės šeimininkams teko atlaikyti tikrą vartų apgultį. Į juos smūgiavo tiek Marcusas Rashfordas, tiek jaunasis Masonas Greenwoodas ar Ashley Youngas, tačiau „Southampton“ galiausiai pavyko atsilaikyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų