REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Einikis, Goda ir Rolandas Alijevai, Natalija Bunkė ir Vilmantas Dilys (tv3.lt fotomontažas)

Blizgiuose žurnaluose pranešama apie egzotiškas ar itin blizgias krepšininkų ir gražuolių vedybas. Atrodytų, kad magiškos vestuvės ir tolimesnis jų gyvenimas primena pasaką, tačiau ne visuomet viskas baigiasi laimingai.

28

Blizgiuose žurnaluose pranešama apie egzotiškas ar itin blizgias krepšininkų ir gražuolių vedybas. Atrodytų, kad magiškos vestuvės ir tolimesnis jų gyvenimas primena pasaką, tačiau ne visuomet viskas baigiasi laimingai.

REKLAMA

Kartais tobulomis laikytos poros išsiskiria, o jų santykiai baigiasi teismais, gėlių deginimais ar policija.

 

Portalas tv3.lt pateikia skandalingiausias skyrybas ir dramas, kurios drebino Lietuvos pramogų pasaulį.

Natalija Bunkė ir Vilmantas Dilys

Didžiulio ažiotažo sulaukęs skandalingas krepšininko Vilmanto Dilio poelgis Natalijos Bunkės namuose nepaliko abejingų. Prieš keletą metų pramogų pasaulyje garsi pora išgyveno skyrybų skandalą.

Mat krepšininkas kaip reikiant nusiaubė N. Bunkės namus Klaipėdoje – sudegino gėles, kurias dainininkė naudoja puokščių kūrybai.

REKLAMA
REKLAMA

Dirbtinių orchidėjų puokštes N. Bunkė kuria savomis rankomis ir pati išvežioja po visą Lietuvą. Tai – naujas ir gana sėkmingas jos verslas. Deja, atlikėjai teko patirti nuostolį, kai buvęs mylimasis nusprendė iš gėlių susikurti laužą.

REKLAMA

Tada Vilmantas viešai apgailestavo „Kreipiuosi į visus su didžiuliu apgailestavimu dėl savo padarytų veiksmų. Noriu visų nuoširdžiai atsiprašyti už savo netinkamu elgesiu sukeltas visiems neigiamas emocijas...

Suvokiu, jog turiu problemų, kurias privalau išspręsti.

Noriu žaisti krepšinį, dirbti savo mėgstamą darbą, įgyvendinti savo svajones, būti geru tėvu ir rodyti tinkamą pavyzdį, todėl dėsiu visas pastangas, ne tik ištaisyti klaidas, bet ir atgauti visų pasitikejimą manimi. Tokiu, kokiu buvau tą rytą, būti nenoriu!

Mieli draugai, artimieji: aš pasitaisysiu!

Atleidimo prašau savo mylimos moters, kuriai suteikiau tiek skausmo, pergyvenimų, baimės ir padariau žalos... Pasižadu, jog viską ištaisysiu ir su Jūsų visų, supratingumu, palaikymu tai padarysiu kuo greičiau.“

REKLAMA
REKLAMA

Goda Alijeva ir Rolandas Alijevas

Atlikėja Goda ir krepšininkas Rolandas Alijevai santuokoje išgyveno 9 metus, tačiau visgi jų jausmai išblėso. Nors apie skyrybas pora ilgai tylėjo ir neigė gandus, tai vis dėlto įvyko.

Dabar pora varsto teismo duris. Dar praėjusiais metais nukentėjo nuo sukčių, kurie pasinaudojo moters socialiniais tinklai bei elektroniniu paštu. Tiesa, garsi moteris visos šios situacijos paprastai nepaliko ir kreipėsi į pareigūnus, o kiek vėliau paaiškėjo, kad į jos paskyrą įsilaužė ne sukčiai, o buvęs sutuoktinis Rolandas Alijevas.

Moteris dar praėjusių metų rugpjūtį socialiniuose tinkluose pranešė, kad buvo įsibrauta į jos asmenines anketas ir ji negali jomis naudotis – netinka jokie prisijungimo duomenys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rolandas teisiamas už tai, kad galimai pernai rugpjūčio pradžioje pasinaudojo buvusios žmonos prisijungimo duomenimis ir jai nežinant, be jos leidimo, neteisėtai prisijungė prie jos feisbuko paskyros, o vėliau – prie elektroninio pašto.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad pora kartu santuokoje praleido net 9 metus, augina du vaikus.

Tiesa, po birželį pasklidusių gandų, atlikėja netrukus juos paneigė, kai socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje pasidalijo didžiule rožių puokšte.

Dar prieš maždaug savaitę ji parodė ir tai, kad su vyru sutaria kuo puikiausiai – žinoma dainininkė socialiniuose tinkluose paviešino vaizdo įrašą, kuriame matomos jos atostogos kartu su draugais ir šeima. Ji nufilmavo ir kartu su sūneliu besimaudantį savo vyrą Rolandą.

REKLAMA

Tiesa, moteris apie galimus pokyčius savo šeimoje kalbėti nepanoro. „Gandai yra gandai. Kol nėra paties fakto, nemanau, kad yra apie ką kalbėti“, – nusijuokė du vaikus, kurių susilaukė su R. Alijevu, auginanti Goda.

Primename, kad pora susituokė 2009 metų liepos 25 dieną, Birštone. Tuomet 23-erių dainininkė ir 24-erių krepšininkas aukso žiedus sumainė Nemuno dešiniajame krante pastatytoje Birštono Šv. Antano Paduviečio bažnyčioje.

„Ji nori, kad aš ją pagirčiau, palepinčiau. Ji pastato save į tokią princesės padėtį, o aš jai uždedu tą karūną. Jei moteris laiminga šeimoje, tai visi laimingi. Aš jai daug kartų kartojau, kad mūsų šeima turi prasidėti nuo moters. Jei moteris bus nelaiminga ir į pusryčius ateis be šypsenos, susiraukusi, ta diena visiems bus bloga“, – prieš metus laidoje „Raudonas kilimas“ apie santykius atviravo R. Alijevas.

REKLAMA

Gintaras Einikis

Praeityje garsus krepšininkas turėjo stulbinančia karjerą, tačiau asmeninis G.Einikio gyvenimas ne itin nusisekęs. Jo ir žmonos santykiai apturėjo ne vieną krizę, o pats Gintaras ne kartą yra atsidūręs areštinėje.

Prieš metus Jurgita žadėjo palikti neva girtaujantį ir smurtaujantį vyrą, tačiau galiausiai pora susitaikė.

Buvusi krepšinio žvaigždė nuolat atsiduria nemalonumuose ir policijos komisariatuose bei jau spėjo pagarsėti skandalingais įrašais „Facebook“ platformoje, kuriuos greitai pašalina.

Visai neseniai Garsus krepšininkas kartu su žmona Jurgita minėjo ypatingą dieną, pora santuokoje jau septynerius metus.

Dovydas Redikas 

Modelio Astos Valentaitės santykiai su buvusiu mylimuoju kreipšininku Dovydu Rediku taip pat nepasisekė. Vyrui inkriminuotos net septynios vagystės.

Buvusį mylimąjį D. Rediką vagystėmis apkaltinusi A. Valentatė norėjo prisiteisti 147 tūkst. eurų, tačiau teismas priteisė 89 tūkst. 420 eurų turtinei žalai bei 4 tūkst. eurų neturtinei.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų