REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Žilvinas Grigaitis (tv3.lt fotomontažas)

Verslininkas, prekės ženklo „Ž Jewellery“ įkūrėjas Žilvinas Grigaitis šiandien mini ypatingą dieną. Rugpjūčio 30-ąją jam suėjo 49-eri.

12

Verslininkas, prekės ženklo „Ž Jewellery“ įkūrėjas Žilvinas Grigaitis šiandien mini ypatingą dieną. Rugpjūčio 30-ąją jam suėjo 49-eri.

REKLAMA

Šią šventę jis paminės užsienyje be žmonos, tačiau jau visai netrukus jis surengs gimtadienio puotą ir Lietuvoje.

Verslininkas pasakoja, kad visiems draugams bei verslo partneriams surengs gimtadienio šventę rugsėjo viduryje, kuomet jau bus sutvarkęs visus darbus. Nors šventę jis atidėjo, tačiau kukliai ruošiasi paminėti Paryžiuje. „Vienai dienai išskrendu į Paryžių. Bus tokia mano gimtadienio dovana. Ši kelionė yra man padovanota. Vakarienė viešbutyje, na, o naktį grįšiu atgal į Palangą. Čia bus toks mažas gimtadienio paminėjimas“ , – sakė Žilvinas.

Romantiška vakariene gimtadienio kaltininkas mėgausis be artimo žmogaus. „Skrendu aš vienas, kadangi Elle yra Australijoje, ji prižiūri savo sergančią mamą. Manau, kad vienai dienai, kelioms valandom nepriskraidysi iš kito pasaulio krašto.“

REKLAMA
REKLAMA

Žilvinas gali pasidžiaugti dideliu artimų draugų ratu. Jie mėgsta jį nustebinti netikėčiausiomis dovanomis. „Mano gyvenime buvo visokių staigmenų: kelionės, lėktuvo bilietai, vakarienės, nakvynės viešbutyje, žodžiu, visko buvo. Dovanų esu gavęs įvairių. Bet man ne dovanos svarbiausia, man svarbu, kad mane prisimena. Draugai ne tik žinute pasveikina, bet ir atsiunčia pašto atvirukus. Tai, manau, šiais laikais labai reta. Aš pats esu truputį senamadiškas ir mėgstu draugus pasveikinti ranka rašyta atvirute“ , – pasakoja verslininkas.

REKLAMA

Šie metai Žilvinui nebuvo lengvi. Dar 2018 metais žiniasklaidai jis pranešė, jog jam diagnozuotas prostatos vėžys, šių metų birželio mėnesį jam buvo atlikta operacija. Tiesa, vyras neatskleidė, kokia. „Aš nenoriu atskleisti, kokia tai buvo operacija, dėl tam tikrų priežasčių. Tai buvo planinė operacija, o ne iš dangaus iškritusi. Tai buvo numatyta operacija“ , – tą kartą pasakojo Žilvinas.

Vis dėlto liepos mėnesį garsus vyras vėl atsidūrė dėmesio centre. Jam buvo išreikšti kaltinimai, jog jis nelegaliai įsisegė garbingą apdovanojimą – Žūvančiųjų gelbėjimo kryžių, kurį ypatingais atvejais įteikia pats valstybės vadovas ar jo įgaliotas asmuo. Pagal oficialius teisės aktų dokumentus, Žūvančiųjų gelbėjimo kryžiumi apdovanojami asmenys, kurie, nepaisydami gresiančio pavojaus savo gyvybei, gelbėjo žūvančius žmones. Tačiau tarp apdovanotų Žilvino pavardės nėra.

REKLAMA
REKLAMA

Šie kaltinimai papiktino Žilviną. „Mano močiutė buvo apdovanota Žūvančiųjų gelbėjimo kryžiu po mirties. Mano tėtis atsiėmė šį apdovanojimą, o vėliau perdavė man. Šį apdovanojimą įsisegu kelis kartus per metus, pagerbdamas močiutės didvyriškus poelgius. Jei tai yra nusikaltimas, didžiuotis savo šeima, tuomet neturiu, ką ir pasakyti“, – anksčiau portalui sakė jis.

Atrodo, kad vyro šie metai buvo tikrai įtempti. Vyras teigia, kad jie buvo ne tik darbingi, bet ir įdomūs. „Tikiuosi, kad kiti metai bus geresni. Viskas priklauso nuo požiūrio ir taip, kaip tu priimi visus gyvenimo iššūkius. Yra įdomių planų, projektų, kurie galbūt bus man pačiam įdomūs tolesnio tobulėjimo srityje. Daug visko suplanuota“ , – atvirauja jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gimtadienio proga jis sau palinkėtų daugiau teisingų sprendimų bei gerų draugų. „Noriu, kad būtų kuo daugiau gerų ir pozityvių žmonių mano akiratyje ir šampano taurės pilnos sveikatos“ , – šypteli jis.

Pozityviai nusiteikęs vyras priduria: „Kas buvo – nepakeisim. Kas bus – nežinom. Todėl reikia gyventi šia diena“ , – džiaugsmingai sako Žilvinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų