REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lauros Lou Chambers dukrai, laimei, viskas baigėsi gerai, tačiau įvykis ją sukrėtė, rašoma mirror.co.uk.

Lauros Lou Chambers dukrai, laimei, viskas baigėsi gerai, tačiau įvykis ją sukrėtė, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Šis baisus nutikimas gali pasitaikyti bet kam – mergaitės mama Laura Lou Chambers liko šokiruota. Du vaikus auginanti britė pasakoja, kad paprastai ji nepatingi vynuogių perpjauti perpus, prieš duodama jas vaikams. Tačiau šį kartą ruošdama užkandį vaikams ji į tai numojo ranka.

„Jai ir Oskarui ruošiau užkandžius – po kekę vynuogių ir džiovintų avižų.“ – feisbuke rašė ji. – „Nuo tada, kai išgirdau apie tą vargšą vaiką, kuris mirė paspringęs vynuoge, tai buvo pirmas kartas, kai jų neperpjoviau perpus. Pagalvojau – jai jau beveik penki, ji seniai neberyja maisto nekramčiusi ir neužspringsta, o ir man reikėjo skubėti tvarkyti namus. Taigi, ji užlipo laiptais į viršų, nešina užkandžiais sau ir broliukui.

Aš ir toliau siurbliavau kilimą – laimei, išgirdau, kaip dukra šaukia ir jį išjungiau. Iškart supratau, kas atsitiko. Bėgte pasileidau link jos – ji negalėjo kvėpuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Mano dukra buvo pradėjusi kramtyti vynuogę, bet ji išslydo ir šovė jai tiesiai į gerklę, o tada ten užstrigo. Apverčiau ją aukštyn kojom ir kaip galėdama stipriau sudaviau į nugarą tarp pečių, bet tai nepadėjo. Ji į mane žiūrėjo negyvomis akimis, jai pradėjo mėlynuoti lūpos – vaikas visai negalėjo kvėpuoti.

REKLAMA

Tada Jamie‘ui pagaliau pavyko atlikti kažkokį manevrą, kurio dėka vynuogė išlėkė jai iš burnos ir nuskrido per visą kambarį.

Dabar guliu šalia jos ir žiūriu, kaip ji miega – visą naktį praverkiau ir skauda širdį, kai pasižiūriu į jos krūtinę – ant jos odos vis dar matosi nagų žymės nuo tada, kai ji juos suleido ieškodama gurkšnio oro. Labai labai norėčiau, kad tai būtų įspėjimas visiems tėvams – šį vakarą mano gyvenimas vos nesugriuvo visiems laikams dėl mano neatsakingumo.“

Siaubą keliantį nutikimą papasakojusios moters įrašu buvo pasidalinta tūkstančius kartų. Viena mama pridėjo dar vieną įspėjimą: „Taip gali atsitikti ir su dešrelėmis...

Vaikams dešreles visuomet supjaustykite išilgai. Vaikai dažniausiai paspringsta vynuogėmis ir dešrelėmis, o ne kuo kitu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų