REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Didesni pirkiniai kaip baldai, buitinės technikos prietaisai, transporto priemonės, įvairių planų įgyvendinimas - išvykos į užsienio šalis, kursai, gydymo išlaidos pareikalauja plačiau atverti piniginę. Tačiau daugelis didesnę vertę turinčių paslaugų bei pirkinių yra neatsiejami nuo kokybiško ir patogaus gyvenimo, todėl reikalingos daugeliui šeimų ir pavienių asmenų.

Didesni pirkiniai kaip baldai, buitinės technikos prietaisai, transporto priemonės, įvairių planų įgyvendinimas - išvykos į užsienio šalis, kursai, gydymo išlaidos pareikalauja plačiau atverti piniginę. Tačiau daugelis didesnę vertę turinčių paslaugų bei pirkinių yra neatsiejami nuo kokybiško ir patogaus gyvenimo, todėl reikalingos daugeliui šeimų ir pavienių asmenų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Esant būtinybei įsigyti brangiau kainuojančius pirkinius, paslaugas, tačiau neturint pakankamo santaupų kiekio, sprendimu gali tapti banko finansavimas. Svarbu žinoti, jog kreditai yra suteikiami pastovias pajamas turintiems pilnamečiams asmenims, turintiems gerą kredito istoriją bei atitinkantiems kitus banko taikomus reikalavimus. Visa informacija apie kreditus yra pateikiama tinklapyje arba susisiekus su banke dirbančiais specialistais. Jeigu nesate tikri, ar jūsų finansinė padėtis yra palanki finansavimui gauti, patariama kreiptis į profesionalius asmeninius finansų ekspertus, kurie įvertina asmens ar šeimos gaunamas pajamas, jų stabilumą, kredito istoriją, jeigu yra, turimus įsipareigojimus bei kitus svarbius aspektus.

REKLAMA

Brangiau kainuojantys pirkiniai, kuriuos gali finansuoti paskola, yra ne tik jau paminėti daiktai bei paslaugos. Taip pat bankas gali finansuoti dviračių, elektrinių paspirtukų įsigijimą, kasdienėms reikmėms reikalingas prekes, reabilitacinius bei gydymo laikotarpius sanatorijose ir kitas paslaugas, kurių visuma sudaro nemažą pajamų kiekį.

Niekam ne paslaptis, jog siekiant kokybiškai pailsėti, išvykti į svajonių šalį kartu su šeimos nariais, taip pat tenka plačiai atverti piniginę. Tačiau po atostogų grįžtama pailsėjus, su naujomis idėjomis, energija bei gera nuotaika. Keliones į užsienio šalis galima įsigyti dviem būdais: perkant jau suformuotą agentūros kelionės paketą arba patiems savarankiškai išsirenkant viešbutį ar apartamentus, kuriame bus gyvenama, perkant skrydžių bilietus. Taip pat papildomo pinigų kiekio pareikalauja ekskursijos, į kurias bus norima nuvykti, suvenyrai, maitinimo paslaugos. Apskaičiavus preliminarią pinigų sumą, kurios reikės kelionės išlaidoms, tampa paprasčiau pasiskolinti.

REKLAMA
REKLAMA

Dar viena sritis, kurią gali finansuoti kreditas – transporto priemonės taisymas. Daugelis vairuotojų pastebi, jog nuosava transporto priemonė sugenda tuomet, kai to labiausiai nesitikima ir kai yra suplanuotos įvairios kelionės. Taip pat ne laiku baigiasi automobilio draudimo paslaugos ar nedideliu galvos skausmu tampa naujos transporto priemonės įsigijimas. Susiduriama su klausimais, kokį automobilį pirkti: naują ar naudotą, kokio modelio, markės bei pagaminimo metų. Taip pat kartais naujos transporto priemonės prireikia įvykus nelaimingam atsitikimui, tačiau dažnu atveju nebūna pasiruošta papildomų santaupų. Kai automobilis yra kasdienai būtina transporto priemonė, pastebima tendencija, jog šeimos ar pavieniai asmenys kreipiasi dėl paskolos automobiliui įsigyti. Tam, kad gautas banko finansavimas netaptų galvos skausmu, svarbu tinkamai įvertinti gaunamas pajamas, jų stabilumą ir jei reikia, kurį laiką atlikti nedidelę „treniruotę“ namuose, kuri padėtų įvertinti, kaip šeimoje susitvarkoma su gaunamu uždarbiu ir ar lieka papildoma pinigų suma, kurią ateityje, teigiamu paskolos paraiškos atveju, dalimis, reikės grąžinti bankui.

Įsirengiant naują būstą, vieni dažniausių pirkinių, kurių prireikia – buitinės technikos prietaisai bei baldai. Skalbimo mašina, šaldytuvas, orkaitė bei tokie baldai kaip lovos, kėdės, spintos yra neatsiejami nuo funkcionalių namų, todėl siekiant gyventi jaukiuose ir praktiškuose namuose, tampa būtina įsigyti įvairius namų apyvokos daiktus, interjero dekoravimo elementus ir anksčiau minėtus brangesnius pirkinius. Taigi, sprendimų, kaip įsigyti būtinus, tačiau brangiau kainuojančius pirkinius, net ir neturint pakankamo santaupų kiekio, yra, tereikia protingai ir tinkamai juos išnaudoti, apsvarstant visas galimybes, sąlygas bei sužinant visą svarbiausią informaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų