REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Lengva pergale Pasaulio taurės D grupės varžybas pradėjo viena iš pirmenybių favoričių Serbijos (1/0) rinktinė.

Aleksandro Džordževičiaus kariauna puikiai atakavo iš toli ir su Angola (0/1) vargo neturėjo – 105:59 (29:20, 21:12, 28:15, 27:12).

Dvikovos pradžioje Afrikos ekipa gana sėkmingai priešinosi serbams. Carlosas Moraisas pataikė kelis tritaškius, tačiau tuo pačiu atsakė Bogdanas Bogdanovičius, be to, Serbijos rinktinės priekinė linija nesusidurdavo su didesnėmis problemomis baudos aikštelėje.

Nors milžinas Bobanas Marjanovičius ir Miroslavas Raduljica atkarpomis žaidė gana blankiai, tačiau Nikola Jokičius bei Nikola Milutinovas daug vargo neturėjo. Po pirmojo kėlinio gynyboje susiėmusi Serbijos ekipa pirmavo net 65:35.

Ketvirtasis ketvirtis tebuvo tik formalumas, tačiau jo metu serbai susikrovė dar didesnę persvarą. Be to, Angolos rinktinės strategas Williamas Voigtas į kovą metė net 40-metį veteraną Eduardo Mingasą.

REKLAMA
REKLAMA

Vos 15 kamuolių atkovoję ir 6 rezultatyvius perdavimus atlikę angoliečiai nusileido galingam varžovui ir sieks atsigriebti kovose su Italija ir Filipinais.

REKLAMA

Šiose rungtynėse ant parketo nepasirodė kelio skausmus jaučiantis Nemanja Bjelica, kurį A.Džordževičius pataupė ateities kovoms.

Angola: Carlosas Moraisas 15, Leonelis Paulo 10, Yanickas Moreira 8.

Serbija: Bogdanas Bogdanovičius 24, Nikola Milutinovas ir Nikola Jokičius po 14, Bobanas Marjanovičius 10.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų