REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keliems Zodiako ženklams žvaigždės paruošė tikrą išbandymų metą. Daugiausia problemų kils santykiuose su žmonėmis. Tačiau jei išlaikysite šaltą protą – viską išspręsite. 

Keliems Zodiako ženklams žvaigždės paruošė tikrą išbandymų metą. Daugiausia problemų kils santykiuose su žmonėmis. Tačiau jei išlaikysite šaltą protą – viską išspręsite. 

REKLAMA

Avinas

Šiandien daug bendrausite su artimaisiais, kaimynais. Per ilgas liežuvis gali pridaryti problemų, būkite taktiški. Vis dėlto, jei esate kūrybingi ir aktyvūs, sugebėsite rasti išeitį iš bet kokios situacijos.

Tauras

Regis, elgsitės gana neatsakingai ir impulsyviai. Galite sukelti avarinę situaciją, sugadinti techninį daiktą, prarasti svarbią sutartį ar net darbo vietą. Kita vertus, džiugins meilė, kūryba, kurortinės pramogos ir pan.

Dvyniai

Nors būsite nusiteikę aistringai, kūrybingai, gali kilti netikėtų kliūčių jūsų planams arba netikėtumų, susijusių su artimaisiais. Saugokite nuo pavojų artimus žmones, vaikus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Turėtų neblogai sektis dalykinė veikla. Galbūt kils minčių apie tai, kad reikia keisti darbą, gyvenimo būdą ar aplinką. Neskubėkite apie tai kalbėti garsiai. O tuo tarpu pravartu didesnį dėmesį skirti sveikatai, mitybai, grožio profilaktikai.

REKLAMA

Liūtas

Šiandien jus itin domins kitų žmonių mintys, jų požiūris į jūsų sumanymus. Vis dėlto gali kilti problemų, nesusipratimų, jeigu tarpininkaujate ar tenka turėti reikalų su užsieniečiais.

Mergelė

Jeigu kažką organizuojate ar konkuruojate, nesiliausite nerimauti, nes būsite stebimi ir vertinami. Tikėtini neplanuoti susitikimai. Sunku bus atsiginti pagundos leistis į nuotykius.

Svarstyklės

Gali būti, kad padidės noras ką nors tikslingai veikti, siekti. Galite gauti žinią iš toli arba patys ieškosite galimybių su kažkuo susisiekti, susipažinti. Turėsite progą padaryti įspūdį įtakingam asmeniui.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nusimato rūpesčiai, dėl kurių jausitės įsitempę. Išorinės įtakos bus tokios nevaldomos, kad ne visus planus pavyks realizuoti taip, kaip įsivaizdavote. Vis dėlto kūrybinėje srityje galite daug nuveikti, sublizgėti originalumu, ekspresija.

Šaulys

Diena žada netikėtus susitikimus, bet ne visi jie džiugins. Jums derėtų labiau laikyti liežuvį už dantų, nes per dideliu nuoširdumu, atviravimu netruks pasinaudoti kai kurie kolegos, aplinkiniai. Gali kilti nemalonumų.

Ožiaragis

Tai nemažų iliuzijų diena, tad vertėtų atsargiau žvelgti į siūlomas naujoves, peršamus pirkinius. Neskubėkite, ir būsite pirmi. Prieštaringai klostysis ir asmeniniai santykiai. Keisis ribos, susijusios su draugyste ir meile.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Labiau nei paprastai imsite į galvą bet kokias replikas, incidentus, gandus, apkalbas. O pastarųjų išties gali padaugėti dėl abejotinu būdu gautos naudos, meilės nuotykio ar kt.

Žuvys

Tai turėtų būti sudėtinga diena, arba sudėtingi, neprognozuojami ir nelabai patikimi jūs atrodysite aplinkiniams. Vis dėlto nerimą gali kiek išblaškyti patinkančio asmens dėmesys. Pasisaugokite žalos dėl neatsargumo.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų