REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Violeta ir Vilius Tarasovai (tv3.lt fotomontažas)

Prieš dvylika metų aukso žiedus sumainė ir amžiną meilę vienas kitam prisiekė Violeta Riaubiškyte su Viliumi Tarasovu. Garsiausia pora leidžia drauge laiką ne tik namuose, bet ir koncertų metu. Jie yra ir scenos partneriai.

10

Prieš dvylika metų aukso žiedus sumainė ir amžiną meilę vienas kitam prisiekė Violeta Riaubiškyte su Viliumi Tarasovu. Garsiausia pora leidžia drauge laiką ne tik namuose, bet ir koncertų metu. Jie yra ir scenos partneriai.

REKLAMA

Šia proga Vilius Tarasovas atskleidė, kaip mini šventes ir kokie judviejų santykiai.

Naujienų portalui tv3.lt vyras pasakoja, kad ši vasara jiems kaip niekad darbinga. „Kaip tik dirbsim prieš vestuvių metines, o per jas nueisime į mėgstamą restoraną, pasėdėsim. Na, o jei bus geras oras, mes mieliau nuvyksim prie jūros, pabūsim gamtoje, ką mes labai mėgstam daryti.“

Anot jo, jie kukliai švenčia visas šventes, todėl ši nebus kažkuo išskirtinė. Jis pasakoja, kad su žmona mėgsta pasidalinti prisiminimais bei gražiais nutikimais. „Mes pasidžiaugiame prisiminimais, pasižiūrim nuotraukas, prisimenam, kiek daug metų jau praėjo.“

REKLAMA
REKLAMA

Vilius teigia, kad tiek jis, tiek Violeta nemėgsta brangių dovanų ar siurprizų, todėl šios šventės nesureikšmina. Vyras žmoną apipila bučiniais. „Mums šios šventės sureikšminimas būna labiau širdyje. Tu apsikabini, pabučiuoji. Žinai, kad tu ir tave myli. Tai yra didžiausia dovana, kad žmogus rado vienas kitą.“

REKLAMA

Nors dabar, rodos, Lietuvoje vyrauja skyrybų bumas, jis džiaugiasi, kad jiems tai tikrai negresia, jie gyvena taikiai. „Tikrai skyrybom nekvepia, kurios dabar aplink visur vyksta. Džiaugiamės tuo, ką turim. Todėl mums nieko papildomo nereikia. Pasitenkinsim vynu ir skania vakariene bei pokalbiais“ , – džiaugiasi Vilius.

Primename, kad abu įsimylėjėliai kruopščiai slėpė ne tik būsimų tuoktuvių detales, bet ir patį vestuvių faktą. Likus kelioms dienomis iki šventės Vilius tikino, kalbos apie vestuves yra tik gandai. 

Violeta tuoktuvių suknelei nešvaistė dešimčių tūkstančių litų, jos nesiuvo pas žymius Lietuvos dizainerius. Dainininkė vestuvių apdarą tiesiog išsinuomojo viename Klaipėdos vestuvių drabužių salone. 

REKLAMA
REKLAMA

Vestuvinių suknelių salono atstovas, kuriame dainininkė ir pasirinko savo apdarus, taip pat teigė nustebęs, kai į saloną užsuko žinoma Lietuvos šou pasaulio atstovė. „Buvo keista, kad atlikėja nusprendė suknelę tiesiog išsinuomoti, o ne siūtis ar atsigabenti iš užsienio kaip yra populiaru pramogų pasaulyje. Tačiau kiekvieno žmogaus pasirinkimas kitoks ir jį reikia gerbti“, – tuomet sakė prisistatyti nepanoręs vestuvinių suknelių salono atstovas.

Žymi dainininkė, priešingai nei daugelis nuotakų, pasirinko ne vieną, o net dvi tradicinės baltos spalvos nuotakos sukneles. Vienos jų nuoma atsėjo 1500 litų, kitos 300 litų. Brangiausia suknelės nuoma salone siekė 2000 litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad praėjusią savaitę jie atšventė Violetos gimtadienį. Vyras naujienų portalui tv3.lt atskleidė, kad dėl dovanų nesuka galvos. „Būna minimalūs siurprizai, anksčiau padarydavau sumuštinius su ikrais, šampanu. Ji atsibunda ir aš su vaikais ateinam su šiuo siurprizu. Bet čia būna tokie paprasti dalykėliai. Aš nesu iš tų romantikų, kur dovanočiau širdutes, pūsčiau burbulus“, – atvirauja jis.

Nors jis ir nestebina mylimos žmonos brangiomis dovanomis, tačiau pora mėgsta pasilepinti kelionėmis, kurias susiorganizuoja bendrai. „Mes viską bendrai aptariam, geriau jau kelionę kokią susiorganizuojame. Nei aš, nei ji nesame siurprizų mėgėjai. Mes esame labai panašūs ir neeksperimentuojame.“

Vyras taip pat nepamiršo ir gražiais žodžiais atsiliepti apie savo žmoną bei scenos partnerę. Jis teigia, kad ji yra geriausia draugė bei mylimas jo žmogus. Na, o gimtadienio proga jis linki visko ko geriausio. „Kad būtų sveika, kad galėtų aktyviai judėti, ką ir dabar sėkmingai daro. Žinoma, kad ir dainuotų toliau, ir, kad balsas nepalūžtų, nors atrodo, kad tai jai negresia“, – šypteli jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų