REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Monika Šalčiūtė su mylimuoju Dovydu (tv3.lt fotomontažas)

Socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė rugpjūčio 14-ąją minėjo ypatingą dieną – garsi mergina atšventė 26-ąjį gimtadienį. Šią dieną nuo ryto besiruošusi Monika sutiko artimiausių draugų kompanijoje sodyboje.

30

Socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė rugpjūčio 14-ąją minėjo ypatingą dieną – garsi mergina atšventė 26-ąjį gimtadienį. Šią dieną nuo ryto besiruošusi Monika sutiko artimiausių draugų kompanijoje sodyboje.

REKLAMA

Gimtadienio įspūdžiais garsi mergina taip pat sutiko pasidalinti ir su tv3.lt skaitytojais.

tv3.lt kalbinta mergina tvirtino, kad vakarėlis buvo įspūdingas: „Sodyba buvo nemaža, visi išsibarstėm, bet bandėme bendrą nuotrauką pasidaryti. Grojo mano draugas didžėjus Beleo, kuris taip pat ir pravedė visą šventę, kartu pasikvietė ir saksofonistą Joną Sikorskį, padarė man labai didelę staigmeną“, – pasakojo ji.

Monika sakė, kad tikrai nesitikėjo, kad į jos šventę atvyks pusšimtis žmonių: „Gaila, kad nesusirinko visi mano draugai, nes vieni gyvena užsienyje, negalėjo tik dėl šventės sugrįžti, kiti atostogavo, juk vasara, ilgasis savaitgalis buvo. Smagu, kad susirinko tiek žmonių, nesitikėjau“, – džiaugėsi soc. tinklų žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA

Aišku, Monikos gimtadienyje netrūko ir kurioziškų situacijų: tris kartus pabėgo jos augintinis Nino. Tam, kad jį sugautų, Monika su aukštakulniais bėgiojo po šalia esantį mišką.

REKLAMA

„Aš iškart bėgdavau jam iš paskos, o ten tamsu, miškas, kalvos... Aš su suknele, aukštakulniais bėgau jam iš paskos. Ir virtau, ir griuvau, jo vos nepartrenkė, nubėgo į kitus namus, su kitu šunimi vos nesusipjovė... Pabėgo vieną kartą dieną, o du kartus naktį. Pirmąkart buvo sunku sugauti, o antrą ir trečią – kur kas lengviau. Keista, kad pabėgo, teritorija buvo užtverta, bet jis išsmukdavo“, – tvirtino ji.

tv3.lt M. Šalčiūtė sakė, kad gimtadieniui reikėjo išleisti nemažai pinigų, tačiau dėl to nė kiek nesigaili.

„Rožinė yra mano mėgstamiausia spalva, ieškojau įvairių dekoracijų rožinių, salę papuošė 100 rožinių balionų. Aišku, išleidau nemažai, apie 2 tūkst. eurų – suknelė, makiažas, nuoma... Aišku, mano šventę rėmė „Meat busters“ ir „Brooklyn brothers“, bet išleidau vis tiek nemažai. Pasitaupiau, nepagailėjau, kadangi gimtadienį švenčiu ne kasmet“, – kalbėjo soc. tinklų žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA

Padėką draugams ji taip pat išsakė ir savo socialiniuose tinkluose.

„Na ir stiprų gimtadienį turėjau! Geriausias mano gimtadienis. Labai noriu visiems padėkoti už sveikinimus. Jų buvo be galo daug. Esu labai laiminga ir dėkinga už tokią gimtadienio šventę! Be draugų, be jūsų, ji būtų visai kitokia. Jūs esate didelė mano gyvenimo dalis. Man pasisekė, kad mane supa tokie žmonės.

Ačiū svečiams, draugams, kad atėjo į mano gimimo dieną ir skyrė man savo laiko, susirinko apie 50 svečių! WOW! Kaip?

Ačiū už nerealias dovanas. Nuo Dovydo gavau veidrodinį fotiką! OMFG! Dabar tikrai galėsiu kurti YouTube Vlogus! Šiaip tiek visko gavau, kad net nejauku yra priimti! Nesitikėjau... Gavau tiesintuvą, pagaliau nebekepinsiu plaukų su savo senu. Riedučius, prabangių papuošalų, saldainių ir gėlių, kosmetikos, kvepalų, kaukių, pinigų ir taip toliau... Ne gana to, draugai susimetė bendrai dovanai – momentiniam fotoaparatui ir trijų dienų poilsiui Birštone. Myliu jus labai“, – skelbė Monika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

M. Šalčiūtės gimtadienio taip pat nepraleido ir atlikėjas Ironvytas, Keitė Arai, didžėjus Benediktas Jonuška (Beleo). 

tv3.lt primena, kad gimtadienio proga Monika kreipėsi į tūkstančius savo sekėjų su vienu prašymu.

Jau prieš kurį laiką M. Šalčiūtė socialinio tinklo „Facebook“ asmeninėje paskyroje pasidalijo žinia, kad savo gimtadienį šiais metais nori išnaudoti ir kilniems tikslams.

„Prisidėkite, nors ir euru. Pinigėliai bus skirti seniems ir niekam nereikalingiems šuniukams. Maistui, namams, veterinarijos paslaugoms…“ – rašė ji.

Viešai skelbta, kad nors M. Šalčiūtės tikslas buvo surinkti nors 500 dolerių ne pelno siekiančiai organizacijai „Old Friends Senior Dog Sanctuary“, jai pavyko savo lūkesčius viršyti kone dvigubai. „Facebook“ įraše pažymėta, kad iš tiesų mergina surinko 937 dolerius.

Iš viso prie šios gražios iniciatyvos prisidėjo 65 žmonės, kurie suaukojo beveik 1 tūkst. eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų