REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Viktorija Jukonytė ir Ariana Grande (tv3.lt fotomontažas)

Nors socialinių tinklų žvaigždei Viktorijai Jukonytei vos 17 metų, Lietuvoje apie ją girdėjęs jau daugelis. Beveik 200 tūkst. sekėjų armiją „Instagram“ sukaupusi Viktorija garsėja ne tik savo meile sportui bei garsiam vyresniam mylimajam, taip pat sporto entuziastui Elonui Penikui, bet ir dėl to, jog turi stulbinančių panašumų su garsiąja dainininke Ariana Grande.

45

Nors socialinių tinklų žvaigždei Viktorijai Jukonytei vos 17 metų, Lietuvoje apie ją girdėjęs jau daugelis. Beveik 200 tūkst. sekėjų armiją „Instagram“ sukaupusi Viktorija garsėja ne tik savo meile sportui bei garsiam vyresniam mylimajam, taip pat sporto entuziastui Elonui Penikui, bet ir dėl to, jog turi stulbinančių panašumų su garsiąja dainininke Ariana Grande.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Viktorija papasakojo, kokių kuriozų tenka patirti dėl minėto panašumo, o taip pat atskleidė ir savo puikios figūros paslaptį.

Meilę sportui įkvėpė artimas žmogus

Tie, kas jau ne vienerius metus seka Viktoriją, žino, jog mergina dievina sportą. Vis dėlto ne visi žinojo tai, kad meilę sportui dar vaikystėje Viktorijai įkvėpė jos tėtis.

„Mano tėtis – dziudo treneris, todėl 3 metus lankiau dziudo. Taip pat sportavau namuose, žiūrėdama pamokėles „YouTube“. Vėliau pradėjau lankytis sporto salėje, dar daugiau domėtis sveika mityba ir sportu“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

V. Jukonytė atskleidė, kad sportuoti stengiasi kuo įmanoma dažniau, tačiau tai susiję ne tik su išvaizda. „Manau, kad visų pirma reikia išmokti mylėti save. Tuomet savaime norisi gyventi sveikai. Kai žinau, kiek naudos žmogui suteikia sportas, negaliu nesportuoti. Taip pat ir su sveika mityba – gera žinoti, kad su maistu gaunu visas man reikalingas medžiagas, greitinu medžiagų apykaitą ir turiu daugiau jėgų kitai dienos veiklai“, – sakė Viktorija.

REKLAMA

Tiesa, pati Viktorija stengiasi sporto klube apsilankyti bent 3-4 kartus per savaitę. „Aš pati sportuoju įvairiai – kai tik turiu jėgų ir laiko. Vasarą laisvo laiko ypač daug, todėl sporto klube apsilankau beveik kasdien“, – sakė ji.

Kelias į sveiką mitybą – lengvesnis, nei gali pasirodyti

Ir nors Viktorijai kūno linkių pavydėtų kiekviena, žinoma mergina neslepia, kad visi žmonės yra individualūs, todėl ir vieno bendro recepto visiems nėra.

„Kiek darbo reikės įdėti, priklauso nuo genetikos. Esu mačiusi nuostabias figūras turinčių žmonių, kurie nesportuoja – valgo, ką nori. Visuomet buvau liekna, bet sportas ir subalansuota mityba kūnui pridėjo stangrumo. Mano nuomone, pirmoje vietoje žmogui turėtų būti sveikata ir gera savijauta, o sportas ir sveika mityba – kelias į tai“, – patarė Viktorija.

REKLAMA
REKLAMA

Socialinių tinklų žvaigždė skubėjo paneigti ir nusistovėjusį mitą, neva sveika mityba – nei skani, nei įdomi.

„Galima pačių skaniausių patiekalų receptus paversti sveikais. Kvietinius miltus galima pakeisti avižų miltais. Cukrų – natūraliu saldikliu ar vaisiais, pavyzdžiui, bananais“, – savo receptų paslaptis atskleidė V. Jukonytė.

Žinoma mergina pasidalijo ir savo pačios pamėgtais gardžiais bei sveikais patiekalais: „Labai mėgstu pusryčiams valgyti blynus iš avižinių miltų, kiaušinių, cinamono ir banano. Pietums dažniausiai valgau vištos krūtinėlę su daržovėmis. Garnyrui renkuosi basmati ar ruduosius ryžius, grikius. Taip pat į savo mitybą įtraukiu kiaušinius, kiaušinienę.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto kaip ir kiekvienas žmogus, Viktorija taip pat mėgsta pasilepinti ir ne tokiu sveikuolišku maistu. Tačiau čia ji stengiasi vadovautis viena taisykle – svarbiausia, saikas. „Nenoriu valgyti daug nesveiko maisto, kai žinau, ką daro cukraus ar blogųjų riebalų perteklius. Labai džiugu, kad paskutiniu metu parduotuvėse vis dažniau matau sveikų užkandžių“, – pastebėjo ji.

Gerbėjai nuolat maišo su Ariana Grande

Vis dėlto ne ką mažiau, nei Viktorijos mityba bei sporto planas, žmones domina ir jos neįtikėtinas panašumas į dainininkę A. Grande. Mergina neslepia, kad tai pastebi ir pati.

„Iš kai kurių kampų esu sau į ją panaši. Paskutiniu metu pamėgau rištis plaukus į uodegą, nes tai yra greita ir patogu. Su šia šukuosena dar dažniau sulaukiu palyginamų komentarų“, – pasakojo ji.

REKLAMA

Ne kartą ją su atlikėja sumaišę yra ir kiti: „Vienas vaikinas festivalyje prieš savaitę priėjo kalbinti neva Arianos Grande – matydamas mane iš šono, jis buvo įsitikinęs, kad aš esu ji. Jis sutriko, kai išgirdo mane kalbančią lietuviškai (juokiasi).“

Neverta stebėtis, kad dėl šios bei kitų priežasčių Viktorija turi itin didelį pasisekimą ir socialiniuose tinkluose: „Esu dėkinga žmonėms, kurie mane seka. Stengiuosi jiems patarti dėl sporto, mitybos, pasidalinti grožio patarimais.“

Ne ką mažiau ją palaiko ir mokslo draugai. „Jaučiuosi labai dėkinga už tai, kad mane supa nuostabūs žmonės. Sulaukiu labai daug palaikymo“, – pasakojo mergina.

REKLAMA

Vis dėlto ypatingai daug dėmesio ji sulaukia iš tų, kurių nė nepažįsta. Viktorija pasakojo, kad pastaruoju metu ją gatvėje atpažįsta itin dažnai. „Kas nuostabiausia, kartais žmonės priėję ne vien prašo nuotraukos, bet ir pasako labai mielų dalykų, kurie griebia už širdies“, – atskleidė ji.

Ir nors merginą seka 191 tūkst. sekėjų, ji stengiasi nebūti įprasta influencere – stengiasi atsirinkti, su kuo verta dirbti, o su kuo – ne.

„Kalbant apie prekinius ženklus, vertinu kokybę. Taip pat niekada nereklamuočiau to, ko pati nedėvėčiau. Lietuvoje turiu savo pamėgtus fotografus bei vizažistes, su kuriais laikas nuo laiko dirbame kartu. Kai gaunu naujų pasiūlymų, apžiūriu jų darbus, jei patinka – kartu dirbame“, – pasakojo V. Jukonytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų