REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Yra sakoma, kad tam tikras gimimo mėnuo gali nulemti asmenybės charakterį ir esminius būdo bruožus. Sužinokite, ką reiškia jūsų gimimo mėnuo ir kokias moters asmenybės detales tai atskledžia. 

Yra sakoma, kad tam tikras gimimo mėnuo gali nulemti asmenybės charakterį ir esminius būdo bruožus. Sužinokite, ką reiškia jūsų gimimo mėnuo ir kokias moters asmenybės detales tai atskledžia. 

REKLAMA

Sausis

Šį mėnesį gimsta kantriausi ir tvirčiausi asmenys. Tą mėnesį gimusios moterys tra gana vyriškos, išlieka tvirtos ir stiprios net sudėtingiausiomis gyvenimo situacijomis. 

Vasaris

Tai atkaklių ir užsispyrusių moterų, turinčių itin sudėtingą charakterį, gimimo mėnuo. Jos nebijo sunkumų, greitai priima sprendimus, nors, deja, jie ne visada yra teisingi. Tai jautrūs ir kerštingi asmenys, mokantys manipuliuoti kitais. 

Kovas 

Šį mėnesį gimsta pačios jautriausios moterys. Jos įspūdingos, tačiau tuo pačiu metu ir pažeidžiamos. Mėgsta demonstruoti 

REKLAMA
REKLAMA

Balandis

Moterys, gimusios šį mėnesį, išsiskiria drąsia, atkaklumu ir ryžtu. Taip pat šios moterys iš kitų išsiskiria praktiškumu ir ramybe. 

REKLAMA

Gegužė

Galingos, reiklios, ryžtingos, bekompromisės. Jos neatleidžia įžeidimų, gali lengvai išsiskirti su vyru, nors vėliau o ir gailėsis. Užsispyrusios, gebančios eiti viršininko arba vadovo pareigas. 

Birželis

Atsargios. Šis žodis ypač tinka tiems, kurie nori apibūdinti birželio mėnesį gimusias moteris. Taip pat jos pažeidžiamos ir įtarios. Jos nemėgsta konflikuoti, turi gerą intuiciją. 

Liepa

Šį mėnesį gimsta nuolankiausios ir droviausios moterys. Jų gyvenimą nulemia nuotaika ir nusiteikimas. 

Rugpjūtis

Kuklios ir romantiškos. Stipriai įsijaučia į kiekvieną detalę, stipriai jaudinasi net dėl smulkmenų, tačiau niekada to neparodo. Namai ir šeima yra šių moterų pasididžiavimas. 

REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjis

Šį mėnesį gimusios moterys išsiskiria ryžtingumu ir apdairumu. Nepaprastai išdidžios, todėl su jomis kartais būna sunku bendrauti. Jos nemėgsta būti kompanijose, visada prisimena klaidas ir sunkiausias akimirkas. Jos pavydžios, tačiau nepriklausomos. 

Spalis 

Lengvai bendraujančios, šmaikščios, linksmos. Jos praktiškos ir nesididžiuojančios tuo, ką pačios apsiekė. Sprendimus priima tik gerai viską apsvarsčiusios. 

Lapkritis

Labai protingos, tačiau tuo pačius ir pakankamai savanaudiškos moterys. Jų sutuoktiniai turės susitaikyti, kad su šiomis moterimis į diskusijas geriau nesivelti, mat jos visada trokšta būti teisios. Tai aistringos, seksualios ir temepramentingos damos, kurių daugelis geidžia. 

Gruodis

Šiluma ir meile spinduliuojančios moterys, kurios labiau už viską trokšta ramybės, šilumos ir meilės. Jos pasiruošusios ja apdovanoti antrąsias puses, tačiau tuo pačiu už tai trokšta gauti atsaką meilės ir aistros. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų